Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Zařízení cestovního pojištění u CZ pojištovny ze zahraničí

12. 02. 2014 v 21:08

Ja se omlouvám za špatné informace. Pani  Lidiya Bodnar mi spočítala cenu pro jednoho a napsala mi ze je to za oba. Dnes mi od ni přišla omluva. 

Omlovam se tedy všem komu jsem způsobil nejake nepříjemnosti.  

jdu si sjednat pojištění od Axy přes pana Théra. 

aha, tak to pak ano, ja myslel, ze to je taky za osobu. omlouvam se.

Fydor
10. 02. 2014 v 1:05

Těch 7200 je to ale za dva lidi. U Axy je to 8500 za jednu osobu na rok. Pokud někdo potrebuje pojištění na rok určitě je pro nej Axa s Vaší slevou výborná volba. 

zdravim, jen doplnim fakta...z toho co pisete neni jasne, jestli se jedna o dlouhodobe ci kratkodobe pojisteni, ktere lze ci nelze sjednat z ciziny...dlouhodoba CP treba ne, kratkodoba ano. Dale slevovy kod funguje i na kratkodobe pojisteni od Axy a pokud se bavime o rocni excelent turisticke zminovane za 9000kc/osoba/rok, tak pokud po mne nechcete zadneho pruvodce, normalne k tomu totiz davam dva od LP, tak vam tu cenu umim stahnout i na 8500kc.

stejne tak i levnejsi variantu  napr komfort. a jestli pak mam dat 7200 za 151 dni a nebo 8500kc za 365 dni a pak to kamkoliv jinam vyuzit, tak to uz je na vas :-)

01. 02. 2014 v 6:55

tak jsem poslední dva týdny vymýšlel co s pojištěním a jak ho sjednat ze Zélandu. prošel jsem všech 16 pojišťoven.

mimo ČR nejde sjednat u těchto pojišťoven: AIG, Slavia, Maxima, ERV,Wustenrot, Triglav.
u všech ostatních už to jde. I Generali už to umí.

já potřebuji pojištění jen na 151 dní. pro dva lidi.

to nejlépe vychází od PVZP- 7200Kč (neomezené léčebné výlohy, odpovědnost 4mil, zuby 10tis)
nejde sjednat jednoduše po netu, musí se jim napsat mail. jde o balíček MINI, s limity EXCELENT.

Pokud někdo chce pojištění na celý rok, tak zase buď PVZP. a nebo AXA se slevou kiwi od pana Thera. co vychází (zase pro dva lidi) na 18000Kč na rok. (neomezený limit na léčení).

Hodně dobrou cenu má i Generali, ale nabízí jen 1,7mil krytí na léčení.

ČPP teď chystá novou kalkulačku, ale tak jak mi to spočítali nyní na jejich centrále to bylo 70tis na rok :-D takže to ne..

Pokud se někomu nelíbí tyhle pojišťovny co jsem výše napsal, může zvažovat:

ERGO, UNION, UNIQUA, ČSOB, ČP, Allianz (v tomto pořadí :-))

Přeju hodně štěstí :-) 

fbs
23. 01. 2014 v 5:20

díky Peťo :)

19. 12. 2013 v 11:10

Díky za odkaz, z toho dlouhého vlákna jsem zjistil následující:

Česká Pojišťovna - neumožňuje

AXA - umožňuje

Allianz - umožňuje

Generali - neumožňuje

AIG - neumožňuje

Ještě jsem psal na pojišťovnu UNIQA, která uzavření smlouvy ze zahraničí umožňuje

Snad to někomu pomůže.

18. 12. 2013 v 10:43

Ahoj, narazil jsem na problém u online sjednání pojištění u České Pojišťovny. Potřeboval bych zařídit nové roční pojištění, nicméně pokud zatrhnu volbu, že jsem již v zahraničí, smlouva nejde uzavřít. Máte s tím někdo zkušenosti? Jde mi hlavně o to, jesli tato podmínka není i u jiných pojišťoven skrytá někde hluboko v obchodních podmínkách. Nerad bych si sjednal neplatné pojištění.

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,130 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy