Těch 7200 je to ale za dva lidi. U Axy je to 8500 za jednu osobu na rok. Pokud někdo potrebuje pojištění na rok určitě je pro nej Axa s Vaší slevou výborná volba.
zdravim, jen doplnim fakta...z toho co pisete neni jasne, jestli se jedna o dlouhodobe ci kratkodobe pojisteni, ktere lze ci nelze sjednat z ciziny...dlouhodoba CP treba ne, kratkodoba ano. Dale slevovy kod funguje i na kratkodobe pojisteni od Axy a pokud se bavime o rocni excelent turisticke zminovane za 9000kc/osoba/rok, tak pokud po mne nechcete zadneho pruvodce, normalne k tomu totiz davam dva od LP, tak vam tu cenu umim stahnout i na 8500kc.
stejne tak i levnejsi variantu napr komfort. a jestli pak mam dat 7200 za 151 dni a nebo 8500kc za 365 dni a pak to kamkoliv jinam vyuzit, tak to uz je na vas :-)
tak jsem poslední dva týdny vymýšlel co s pojištěním a jak ho sjednat ze Zélandu. prošel jsem všech 16 pojišťoven.
mimo ČR nejde sjednat u těchto pojišťoven: AIG, Slavia, Maxima, ERV,Wustenrot, Triglav.
u všech ostatních už to jde. I Generali už to umí.
já potřebuji pojištění jen na 151 dní. pro dva lidi.
to nejlépe vychází od PVZP- 7200Kč (neomezené léčebné výlohy, odpovědnost 4mil, zuby 10tis)
nejde sjednat jednoduše po netu, musí se jim napsat mail. jde o balíček MINI, s limity EXCELENT.
Pokud někdo chce pojištění na celý rok, tak zase buď PVZP. a nebo AXA se slevou kiwi od pana Thera. co vychází (zase pro dva lidi) na 18000Kč na rok. (neomezený limit na léčení).
Hodně dobrou cenu má i Generali, ale nabízí jen 1,7mil krytí na léčení.
ČPP teď chystá novou kalkulačku, ale tak jak mi to spočítali nyní na jejich centrále to bylo 70tis na rok :-D takže to ne..
Pokud se někomu nelíbí tyhle pojišťovny co jsem výše napsal, může zvažovat:
ERGO, UNION, UNIQUA, ČSOB, ČP, Allianz (v tomto pořadí :-))
Přeju hodně štěstí :-)
Díky za odkaz, z toho dlouhého vlákna jsem zjistil následující:
Česká Pojišťovna - neumožňuje
AXA - umožňuje
Allianz - umožňuje
Generali - neumožňuje
AIG - neumožňuje
Ještě jsem psal na pojišťovnu UNIQA, která uzavření smlouvy ze zahraničí umožňuje
Snad to někomu pomůže.
Ahoj, narazil jsem na problém u online sjednání pojištění u České Pojišťovny. Potřeboval bych zařídit nové roční pojištění, nicméně pokud zatrhnu volbu, že jsem již v zahraničí, smlouva nejde uzavřít. Máte s tím někdo zkušenosti? Jde mi hlavně o to, jesli tato podmínka není i u jiných pojišťoven skrytá někde hluboko v obchodních podmínkách. Nerad bych si sjednal neplatné pojištění.