Ahojte lidi... S přítelkyní chceme na konci ledna odletět na NZ jako (pracující) turisti takže na ty 3 měsíce :-). Protože nemáme žádné zkušenosti byli by jsme rádi za nějakou partu ke které by jsme se mohli přidat. Naše představa je taková... někde být a něco si vydělat a zase popojet a zase si něco vydělat a td... jen aby se naše finanční zasoba nijak netenčila :-D Po NZ by jsme chtěli pokračovat do Kanady nebo USA. FCB Youpi COArt a nebo mail. YoupiCOA@seznam.cz Díky a mějte se skvěle.
Ahoj, napiš mi na meil (nahoře). Zatím se trochu domlouváme jen co a jak, jak si to kdo představuje.
Já plánuji odletět v prosinci a zůstat přes Vánoce cca na měsíc cestovat. Je možnost se k vám nějak připojit, jestli plánujete společné cestování? Díky
Tak nějak jsem zamýšlela listopad/prosinec. Ještě nevím, jestli jen cestovat nebo se pokušet získat pracovní vizum. To asi záleží na finanční zátěži.
Ahoj, já bych jela co nejdříve, klidně už v listopadu. NEmám WHS... Ale zastavila bych se kdekoli, když zbydou penízky.