Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Parťák/ Parťačka

Zuzu
08. 05. 2015 v 17:05

Ahoj :) tiez chcem ist zaciatkom roku 2016 na Novy Zeland, mam 23 rokov. Takze kludne sa mi ozvi :) zuzana.michalik@centrum.sk 

Véna
24. 03. 2015 v 9:58

Ahoj, letím 7.4.2015 do Wellingtonu, nemá někdo společnou cestu a chce si zde hledat práci. Véna 24 let :)

Pavel
19. 03. 2015 v 12:58

Ahojky pokud by ti míšo nevadilo jet s 30 letym chlapem tak se klidne můžeme domluvit muj mail je bigdriver01@seznam.cz.   Měj se krásně Pavel

Tomáš
09. 03. 2015 v 21:16

ahoj chystám se vyrazit do Aucklandu odjezd úterý 17.3. nejede někdo taky..? :-P  Tomáš 24let. :-)

Míša
08. 03. 2015 v 13:15

Ahoj Míšo, omlouvám se, že píšu až teď. Tady je můj e-mail, napiš mi tam prosím, bude to pohodlnější. E-mail je: michaela.nezhodova@email.cz Díky!! Těším se :)

28. 02. 2015 v 16:11

Ahoj Jančo, v pohodě neberu to nijak zle a rozhodně se nebojím :). Ráda bych vyrazila,kdybych mohla klidně už zítra. Jelikož se živím sama a nikdy sem od nikoho nic nedostala ani nedostanu tak si tento rok chci našetřit co nejvíce peněz abych odcestovat vůbec mohla :) Pokud by mi za rok nevyšlo vízum na Zéland pojedu jinam a zkusila bych to až další rok. Snad ti to jako vysvětlení stačí.....:) Měj se 

Janča
25. 02. 2015 v 21:30

Ahoj Míšo! Neber to nijak zle, ale nedá mi to se nezeptat. Proč ten odjezd odkládáš, nad čím chceš rok špekulovat? :) Rok je dlouhá doba, nevíš co se za tu dobu může stát, nehledě na to, že za rok Ti nemusí ani vyjít víza. Přijde mi,že je o ně rok od roku větší zájem i letos to bude boj si myslím. Pokud máš možnost klidně bych vycestovala už letos ;) mám to podobně jako Ty, ale kdo se bojí nesmí do lesa natož do světa ;)

:)
24. 02. 2015 v 13:54

Tommy a Jana Sarauerová , děkuju Vám moc za info a sdlílení zkušeností. Kdyby se nikdo nenašel tak mi vaše komentáře dodali odvahy. Raději, ale přece jen s někým.. :)

Jinak Míšo, nevadí vůbec že nejsi z Prahy. Dáš mi na sebe nějaký kontakt? Email nebo fb abychom si mohly psát?:)

:)
24. 02. 2015 v 12:21

Ahoj Míšo, já jsem také Míša a také plánuji cestu na NZ na počátku příštího roku :) Z Prahy sice nejsem, ale až ze Zlína, nicméně to by snad tolik vadit nemuselo. Ozvi se prosím, budu ráda, díky! 

22. 02. 2015 v 14:05

Míšo, naprostý souhlas s Tommym!! Já jela sama...nikdy předtím jsem nikam neletěla, nikdy předtím jsem nebyla mimo Evropu a anglicky jsem uměla tak akorát "how do you do" (které jsem tu nikdy nepoužila :) ). Stručné resumé po patnácti měsících tady? Moje nejlepší životní rozhodnutí/cesta...

..
22. 02. 2015 v 8:31

Míšo, vycestuj sama :) všechny zcela zbytečné strachy hoď stranou. A přece nejedeš uplně přes celou zeměkouli, aby jsi tam byla s čechem/čechama :) Tommy

Parťák/ Parťačka
02. 02. 2015 v 10:55

Zdravím všechny, hledám někoho kdo je na 100% rozhodnutý odcestovat za prací na Nový Zéland a to v rozmezí březen/duben 2016. Tento rok chci dopilovat všechny potřebné informace k odcestování. Je tu někdo s kým bych mohla naplánovat cestu, ubytování, práci a výlety? Vím, že je to až za rok, ale to uteče ani nebudeme vědět jak :) Hledám jen někoho kdo je opravdu rozhodnutý odcestovat. Nejlépe Praha. Budu se těšit Michaela 23 let.

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,914 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy