Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

WHS říjen 2014, Praha - Auckland, stopover :)

15. 06. 2014 v 0:21

Ahoj, zdravím všechny :) Než tady komentovat X témat, tak raději založím jedno své. V říjnu mám v plánu odletět na NZ, letenku ještě zatím nemám, takže domluva na případném termínu by byla snadnější. Každopádně chci procestovat oba ostrovy, zažít adrenalin a projít Great Walks... k tomu všemu samozřejmě taky pracovat :) cestou vymyslet i nějaký zajímavý stopover. Já osobně jsem flegmatik/sangvinik a celkově si se slečnami rozumím více (nejsou takové egoistky), ale jestli jsi kamaráde pohodář, tak určitě napiš taky :) Na lidech nemám rád aroganci, namyšlenost a sebestřednost. Naopak ocením smysl pro humor a kompromisy... a někdy i ten smysl orientační :-D bez problému se přizpůsobím nebo plány zkombinuji. Rád taky něco nového vymýšlím, někdy mám ale náladu se jen válet. No napsal jsem toho o sobě možná až moc, ale zase víte, co od NZ očekávám a jaký jsem :) FB nebo tel. číslo na diskuzích nezvěřeňuji, ale můžetze si o ně napsat. Mail je Frenkac1@seznam.cz  .  Předem díky za odpovědi! :)

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,130 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy