Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Nový Zéland, cestujme společně

04. 05. 2014 v 23:41

Zdarek, shanim nekoho, kdo by byl ochoten sebou na nz vzit z cech par malickosti. Jsem na nz uz 6 let a na oplatku muzu poradit s cim pujde, pomoct s koupi auta, popripade poskytnout docasny ubytko.

dejte vedet, koho by to zajimalo

kaaamen@gmail.com

vlado
08. 03. 2014 v 3:24

ak nikoho nenajdes tak nemaj strach dojst ak sam... zeland je plny takych ako si ty a urcite si niekoho najdes.. ja som mal podobny ´problem´ ako ty... nakoniec som dosiel sam a je to super, ludi je tu kopec a da sa z coho vyberat :D mozno by som aj povedal ze solo travelling ma nieco do seba

07. 03. 2014 v 19:46

Ahoj,
teď když mám schválené vízum a je tedy můj odlet jistý na 110% mohu jednat dále.

Hledám k sobě kluka, holku pro cestování na Novém Zélandu. Představu mám jasnou, řekl bych, že stejnou jako všichni. Práce (sady, cokoliv) a kombinovat to co nejvíc s cestováním. Chtěl bych projít kompletně všechno.  Odlet plánuji na říjen –listopad a to kvůli finanční stránce, tedy dřív rozhodně ne. Chci tam být po celý rok, a pokud se povede prodloužit vízum, tak déle. Jsem rozhodnutý jet i sám, ale ve dvou bude zcela jistě lepší zážitek, zábava a celkově je to lepší. 

Jsem nekonfliktní člověk, co miluje zábavu, takže nudit se se mnou nebudete. Jsem společenský a otevřený všem návrhům, tak si nemyslím, že bychom se měli hádat o to, co podnikneme. Na Zélandu bych rád viděl co nejvíc a nejlépe vše zkusil, od adrenalinových zážitků po plavání s delfíny. Chci poznat tamní svět, kulturu a celou krásu Nového Zélandu.  Pokud by bylo možné, cestou zpátky přes Austrálii, ale to už je na domluvě, teď jde o NZ. Pár lidí mi napsalo, ale to jsou především páry a spát v autě ve třech není moc reálné, navíc se nechci dívat na jejich noční hrátky :D. Pokud by zde byl, byla osoba, která k sobě nikoho nemá a hledá, pište mi. Budu rád, tak díky a všem hodně štěstí v této úžasné zemi. 

Email: 94.vagner@gmail.com

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,130 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy