Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Zéland 2014 někdo ke mě?

04. 05. 2014 v 23:44

Zdarek, shanim nekoho, kdo by byl ochoten sebou na nz vzit z cech par malickosti. Jsem na nz uz 6 let a na oplatku muzu poradit s cim pujde, pomoct s koupi auta, popripade poskytnout docasny ubytko.

dejte vedet, koho by to zajimalo

kaaamen@gmail.com

07. 02. 2014 v 22:12

Urco v tom nevidim problem..muzeme se domluvit..mozna bych se ale radeji domlouval pres tel..muzu klido volat ja.. Jindrichmalina@seznam.cz

tel kdyztak dam pres email..

Martin
07. 02. 2014 v 10:36

Ahoj, take se chystam na NZ jedeme s pritelkyni a schanime nekoho k sobe...V planu mame dost cestovat a samozrejme si na to vydelat:-)...kdyby nas bylo vice mohli by sme se slozit na auto atd....proste naklady budou nizsi....Je mi 23....budu rad kdyz napisete Ahoj.....mrkev.m12@gmail.com.....

Káťa
06. 02. 2014 v 22:41

Ahoj,

také se chystám na NZ, ještě sice nevím kdy přesně, ale pokud chceš ozvi se na koallka@seznam.cz, můžeme popovídat.

06. 02. 2014 v 20:46

Ahoj lidi, je mi 27 let a sem kolektivni pohodar..chtel bych tenhle rok odcestovat na zeland, je mi jedno kdy, cim driv, tim lip...nic me tu nedrzi a chci zazit i zivot v jinem kuse sveta..rad bych se s nekym domluvil a podnikl potrebny kroky k tomu se dostat na zeland..za kazdou odpoved ci radu budu vdecny :)

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,130 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy