Jestli nechcete letět sami přidejte se k nám do skupiny a určitě někoho najdete. Odlet na podzim tohoto roku. https://www.facebook.com/groups/newzealand2014/
Ahoj. Priletim do Christchurch 3.3., najmu auto a pak smer Queenstown na 3 tydny po Jiznim ostrove, odlet zpet do PRG mam 24.3. Jestli se chce nekdo pridat - dklicka@seznam.cz
Ahoj,
letím 26.února z Prahy. Pokud se bude chtít někdo přidat, tak dejte vědět. Email: chlup.ondra@gmail.com
Zdarec jsem z Ostravy a mám taky v plánu vyrazit za známýma na 3měsíce v březnu. Kdyby se chtěl někdo přidat tak na sedlo@seznam.cz
Ahojky, teda já mám úplně stejnej plán!! poslala bys mě nějakou hezkou fotku v letních šatech nebo v plavkách ať vím jestli tě můžu přibrat nebo ne?
Ahojky lidičky.Jsem z Otrokovic a ráda bych odletěla na měsíc za kamarádkou na NZ,ale neumím jazyk a proto se bojím letět sama. Mohla bych se k někomu přidat?? Chtěla bych letět na začátku Března a na konci Března se vracet a to bych potřebovala letět na Jižní ostrov a nebo potom na konci Dubna do konce Května,ale to už na Severní ostrov. Kamoška by mě už čekala na letišti. Klidně pište i kdyby jste někdo chtěl letět taky je na měsíc a umíte dobře anglicky.