Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

V Januari to pride

Jana
21. 01. 2014 v 7:49

Ahoj Vladko, to jsem já Jana - už jsem psala výše. Pokud Tě můj text zaujal, ozvi se na můj email: mourkovajana@seznam.cz Zatím ahoj a užívej ráje :)

15. 12. 2013 v 7:48

Jani, chceš-li mě kontaktovat, můžeš mi napsat na janina.sar@email.cz. Tahle země je krásná! Nechceš to přece jen ještě zkusit? Budu ráda, když se ozveš, myslím, že si budeme mít co říct i neříct :-)

Jani
15. 12. 2013 v 6:57

Omlouvám se, ruším to...

Jani
13. 12. 2013 v 8:42

Dobrý večer, jsem na Novém Zélandu s přítelem jako wwoof blízko Urewera parku, ale rozcházíme se... Mám WHS a ráda bych ho využila celé, když už jsem tady. Přiletěli jsme začátkem prosince. Popravdě bych jela nejraději domů, ale nechci to vzdávat! Mám v plánu pracovat, trochu cestovat a  pokusit se si to tady užít. Jsem vegetariánka, která nejí mléčné výrobky a zajímá se o duchovno. Nekouřím a alkohol téměř nepiji. Najdu někoho, kdo je podobného smýšlení a ten rok se společně budeme radovat z krás země "dlouhého bílého oblaku" ?

12. 12. 2013 v 22:43

Dobry vecer! 18. januara prilietam do Aucklandu a okrem ubytovania na 7 prvych noci nemam ziaden konkretnejsi plan, hlavne z dovodu, ze som nato doteraz nemal vela casu. Zajtra mam posledny den v praci a pred sebou mesiac volno, s ktorym chcem spojit aj pripadne to blizsie planovanie. Chcel by som vyuzit celu dlzku WHS cize rok a preto tu aj pisem.

Hladam ludi, ktori prichadzaju v podobnom case na NZ a hladaju spolubojovnikov... tiez tych, ktori tam uz su a tu spolocnost tiez zhanaju a aj tych, ktori su napr. v Aucklande a pojdu so mnou na pivo az dorazim :) 

Tak hor sa, reagujte lidi! 

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,095 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy