Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

SSE. Máte zkušenost?

26. 10. 2014 v 3:10

pokud mas WHS nebo jine pracovni viza, zadat nemuzes, pokud jsi mela drive a odletela a vracis se na turistu, zadat muzes.. Musis se ale domluvit se zamestnavatelem, ktery ma licenci, jestli by ti ty viza vystavil a kolik by pro tebe mel prace, jestli by se ti to vubec vyplatilo.. Pracovat totiz muzes jen u zamestnavatele s licenci, kterych je jen par a vsichni jsou v Central otagu, nikde jinde te na ty viza nezamestnaji, neni to jak WHS.. Delal jsem s hodne lidma, kteri dostali praci jen na 2 tydny.. Kdyby nake dotazy, rad zodpovim ;-) 

22. 09. 2014 v 10:43

Kdosi říkal, že pokud byl člověk na NZ už před tím na WHS, že o SSE nemůže žádat. Každopádně v pdmínkách nic takového není. Je tam pouze, že o SSE se nemůže žádat, pokud je člověk toho času na NZ na WHS. Takže pokud se člověk na NZ vrací a už nemá pracovní vízum, tak by měl být pro práci na SSE oprávněn.

http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/hortandvit/sse/

Každopádně, Magayel, nebudeš hledat spolucetsovatele? :-)

magayel
13. 09. 2014 v 23:51

Taky by mě to zajímalo :)) zrovna jsem se vrátila z USA a rozhodně nemám v plánu se zdržovat v ČR.. tak snad někdo odpoví.. :)

12. 09. 2014 v 12:25

Ahoj, zvažuji na zimu návrat na NZ. Máte někdo zkušenost se SSE, tedy Supplementary Seasonal Employment? Pokud to dobře chápu, tak člověk v době žádosti na NZ už musí být, proto bych si ráda přečetla, jaké s tím máte zkušenosti - zejména, jaká je přibližná šance vízum dostat. Jaký je přístup zaměstnavatelů atd. :-)? 

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz
Warning: file(http://www.cnb.cz/cs/financni_trhy/devizovy_trh/kurzy_devizoveho_trhu/denni_kurz.txt): failed to open stream: HTTP request failed! in /data/web/virtuals/13283/virtual/www/domains/cestananovyzeland.cz/includes/functions.php on line 326

Warning: join(): Invalid arguments passed in /data/web/virtuals/13283/virtual/www/domains/cestananovyzeland.cz/includes/functions.php on line 326
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy