Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Práce Blenheim - opět

30. 05. 2013 v 8:18

Ty jo, já ti tu odepisovala a koukám že to tu nikde neni.. Každopádně ve zratce, předevčírem jsem objížděla nějaké vinice kde byli lidi a kde se už pracovalo a na jedné si vzali můj kontakt s tím, že mají plno, ale kdyby náhodou něco bylo, tak určitě zavolaj a na dalších dvou mi dali kontakt oni s tím že jedno to číslo je prý na člověka, který má na starost všechny kontraktory a měl by práci najít v pohodě, akorát já ještě nevolala, s anj na tom nejsem nejlíp a na telefon si ještě moc netroufám :-/  A taky jsem koukala, že vinice, kde jsem zapsaná je snad jedna z nejzalistnatějších co jsou v okolí, takže tam to vypadá že se nebude makat ještě nějakou chvíli.. Jinak jsem v pack and save jsem zapsaná dokonce dvakrát vyplnila jsem tam i formulář (dvakrát) a nakonec jsem tam byla i přes známé, ženská přes personální si ofotila moje víza, pas a tak všechno a stejně nic.. Asi prostě tyhle práce nejsou pro nás :-/ Takže asi takhle no.. Každopádně dám určitě vědět jestli se něco změní..

Fica
30. 05. 2013 v 3:41

A kolik si udělal řad, že tě po prvním dnu vyrazili?

29. 05. 2013 v 8:22

Ahoj Slávko, už jsme s klukama objeli spoustu vinic, vináren atd...bohužel vůbec nic...všude mají  plno a nikoho nehledají - zatím...dnes jsme makali první den na prunning a stripping, ale byl to první a poslední den....řekl nám, že jsme moc pomalí a zítra už nejdeme...njn

Dnes jsem objel i Pack and Save, Countdowny, atd...všude mají plno a nikoho nehledají

Vím, že sezona začne pořádně až příští týden, ale taky už chci někde začít makat a neválet si šunky

Kdybys na něco narazila, tak se klidně ozvi :-)

Myslím, že by nám to docela bodlo :-)

Slávka
28. 05. 2013 v 4:32

Ahoj tak sháním práci na vinicích v Blenheim a okolí a zatím stále nic jedna kontraktorka mi slíbila práci od 12.ctého ale chtěla bych něco dřív a ještě jsem zapsaná přímo v jedné vinici, ale odtamtud se mi také stále neozvali. Je fakt, že jsem zatím moc nehledala a asi by to chtělo sednout do auta a objíždět jednotlivé vinice, ale já sama na to nemám moc odvahu, tak kdybys třeba sháněl parťáka při hledání tak dej vědět, ráda se připojím, sama moc odvážná nejsem. moje číslo je dyštak 021 181 87 88 a kdybys na něco narazil a dal mi vědět, tak bych se určitě nezlobila a byl bys moc hodnej, taky ti dám dyštak vědět, jestli se někde něco víc dozvím.

27. 05. 2013 v 9:18

Ahojte, ubytko už je pryč...vše je plně obsazené.

Radek

Ahojda, máme zájem o ubytování, 1 pár a 1 chlap. Máme kontakt na vinici, ale říkal, že už má plno,. Lucka, Martin a Michal
27. 05. 2013 v 3:57

jo, naše číslo je 0220664597

25. 05. 2013 v 7:02

Ahojte lidi,

Jsem v Blenheim a sháním tu nějakou práci na vinicích...kontakty, které mám, zatím nereagují a nemůžu se jim vůbec dovolat...Nějaký chlápek jménem Avy mi nabídl, že se poptá u kontraktorů a klidně mi sežene job bez problému!!

Raději bych přímo, což je tu ale dost těžký sehnat....kdyby měl někdo kontakt nebo dobré zkušenosti třeba i s kontraktorem, tak pls napište buď sem nebo na 0224186726.

Díky za odpověď
Radek

PS: kdyby někdo sháněl ubytko, tak tu je pár volných míst...bydlím u jedné rodiny v Blenheim. 90 babek za týden - neomezený internet, pračka, sprcha, wc, kuchyn atd...

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,268 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy