Ahojte,
Neshanite nekdo praci?? Hledam sikovne truhlare,nebo tesare.ktery by byli schopni instalovat nabytek do novych hotelovych pokoju,nastup asi za 3 tydny ale potreboaval bych aby byli schopni mluvit anglicky,protoze by nepracovali jen semnou ale s anglicky mluvicima,takze pokud budete mit zajem,napiste mi na muj email j.fixinstallation@gmail.com anebo mi zavolejte ci napiste na moje cislo 02102102141 Honza
Čus chtěl bych se zeptat jestli někdo neví o nějakým cash job jen tak na černo,jsme dva šikulové tak kdyby bylo něco v Christchurch tak dejte vědět na 0223092499 pozn. Máme jen turist. víza tak proto na černo:-D díky za každé info
Ahoj, přes měsíc jsme v Christchurch a přítel si našel práci hned, samozřejmě jako stavitel. Pro kluky, kteří jsou šikovní, se najde práce hned. Já už celý ten měsíc hledám práci, obcházím restaurace i s životopisem, ale nic. Pro holky to tady není holt tak medový. Ale na farmách se člověk uchytil snáze. Byla jsem i na pohovoru ve fabrice s ovčí a jehněčí kůží. Práce spíše pro chlapy, zvedáte těžké, mokré kůže, které se dávají do strojů. Tak ale žádost tam mám taky :-) Kdyby jste někdo o něčem věděl, jdu do hodně věcí :-)
letim 7.6 do Christchurchu a praci sehnat neni problem . uz ji mam domluvenou a to tam jeste nejsu :) jak rika Janca pro chlapa neni problem a taky budu potrebovat sehnat pro pritelkyni neco nez doleti pozdeji za mnou . Je vyucena servirka tak by snad nemel byt problem :) Budu tam az do kvetna pristiho roku urcite se ozvete kdybyste jeste hledali klidne hodim pomocnou ruku :)
dosa.vosa@gmail.com
Zdravím všechny,
sehnat práci v Christchurch pro chlapa je otázka max. týdne, agentury vás uvítají s otevřenou náručí a že jich tu není málo :) Stává se, že ještě ten den vám zavolají, že máte někam nastoupit jako builder. A pokud máte dobrou ang. stačí obejít pár staveb a ptát se a s trochou štěstí máte práci hned a za normální peníze, né jak v agenturách. Září je ještě daleko, klidně se kluci ozvěte jak dorazíte, známí dělají na stavbách.
Ale bohužel pro holky je to tady špatný, hledám už skoro měsíc a stále nic, jsem už ve stádiu vzít cokoliv (v prádelně, v restauraci, pokojská, malířka,...) , ale zatím mám smůlu :( . Kdyby se tu našla nějaká dobrá duše, která by o něčem věděla budu šťastná jak blecha. Díky Janča tel. 02108291361