Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Převod peněz

30. 11. 2013 v 11:33

jj.. 1stContact jsou urcite v pohode.. Ja mam oboji jak Forex tek 1stContact. V podstate srovnatelny sluzby, kdy vybiram podle kurzu. A jestli si to dobre pamatuju tak i u 1stContact mi pri registraci volali.

30. 11. 2013 v 8:56

n_64 - kdybys obětoval(a) trochu času, je tu na to hned několik témat

Přes forex nesměníš. Z NZD na CZK to jde, ale naopak ne. Leda přes USD nebo EUR. My vezli něco, ale pak vybírali v bankomatu a vyměnili něco s Čechama co odjížděli. 

šípa
30. 11. 2013 v 8:13

1stContact je v pohodě? ptám se jestli s tím máš dobrou zkušenost. nerad bych o něco zbytečně přišel.  zdá se mi i jednodušší registrace než u Forex a bez telefonování. 

04. 10. 2013 v 5:41

Tech moznosti je celkem hodne. Nejvyhodnejsi je koupit NZD od nekoho, kdo se ze zelandu vraci a prodava je za stredovy kurz (tady v inzerci se podivej).. Pak muzes zkusit smenarny v CR.. Forex a jiny, ktery delaji mezinarodni prevody. Na to uz potrebujes NZ ucet.

Ja osobne sem si privezl NZD z ceska ze smenarny a pak vybiral kartou z bankomatu (zas tak hrozny kurz to neni). A ted kdyz neco posilam do CR bezhotovostne tak pres NZforex a nebo 1stContact.

03. 10. 2013 v 13:18

Ahoj, mam dotaz jak řešíte převod peněz, kterýma pak budete disponovat na NZ. Puvodně jsem chtěl si vzít klasickou Visa kartu svojí banky(běžbý účet) a tam vybírat, ale zjistil jsem že kurz ma značně nevýhodný, tak hledam jiné řešení. Jestli vyměnit vše tady a tam vezt hotovost nebo pres Forex, Paypal. Nemam s tím zkušenosti.

Díky za tipy.  

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,130 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy