Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

vicevstupove vizum?

10. 10. 2013 v 9:40
Diky myslela sem si to :( ... jinak znama mi rikala ze mam tak levnou vafiantu protoze se pocita s tim ze se po dobu trvani cestovni smlouvy do cr nevratim jeste omluva k te slozitosti: psala sem to z mobilu ve viru myslenek a nemohla to ani poradne zkontrolovat jen jsem si tak rikala jak by bylo super se v zime ze zelandu vratit k dobre placene sezonni praci a po ni zas zpatky a utect tak rozmarum pocasi co mi nedelaji dobre O:)
09. 10. 2013 v 12:28

Samozřejmě, že se nezastaví. Jasně je v něm napsáno, že platí rok od prvního vstupu do země!

Nejsem si vědom toho, že by cestovní pojištění nějak ovlivňovalo, jak dlouho v zahraničí musíš být.

Adam Slachta
07. 10. 2013 v 11:19

Ahoj, jsem si to precetl a presto ze Ti zrejme nebudu schopen poradit, tak srozumitelnost Tveho druheho prispevku je hodne mala:) Napriklad tato veta:

"jak je to v pripade ze bych chtela mimo at uz do cr australie nebo cestovat na delsi dobu(pulrok) vizum bezi rok od vstupu nepretrzite (tim padem je jim plytvano) a nebo se pri opusteni zeme nejak beh zastavi"

adam

03. 10. 2013 v 1:43
Premydlim na jak dlouho odjet jaka je nz zima pripadne jestli se na letni semedtr nevratit do skoly a k sezonni dobre placene praci......vim ze min pul roku musim byt mimo kvuli zp a rok pry kvuli cestovnimu....jak je to v pripade ze bych chtela mimo at uz do cr australie nebo cestovat na delsi dobu(pulrok) vizum bezi rok od vstupu nepretrzite (tim padem je jim plytvano) a nebo se pri opusteni zeme nejak beh zastavi? Mohla bych se poptat celniku ale nechci pusobit podezrele nebo tak pac zvazuju ze se kamkoli z cr vyhledove odstehuju naporad
03. 10. 2013 v 1:39
Mam takove dilema na jak flouho vlastne odjet
Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,130 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy