Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

překlad vzdělání

14. 05. 2014 v 2:46

Ja si taky nemusela davat nic overovat, na vizum jsem sla pres partnership, a jeho zamestnani nebylo na shortlistu, tak se tomuhle vyhnul. tak nemuzu poradit bohuzel

21. 12. 2013 v 8:38

Moje vzdelani je na listu vyjimek z povinnosti NZQA. Takze o tom, jak to probiha a jak dlouho to trva, nic nevim.

Sag
21. 12. 2013 v 5:29

A proč by to jako měli dělat? 

19. 12. 2013 v 19:57

Ahoj Miso,

Nie, este som si vzdelanie u NZQA  nedaval overit, ale v dohladnej dobe sa to chystam urobit. Len som pred tym chcel poznat inych ludi, ze aky NZ level im dali k ich maturite. Vidim ze aj tu San22 aj PetusP si uz svoje vzdelanie u NZQA davali overit, tak by bolo fajn, keby sa vyjadrily, ak to nie je tajomstvo, ze aky level dostali za svoje vzdelanie.

Ahoj

18. 12. 2013 v 21:49

Majo, takze tys to nakonec platil? Kolik to stalo? vazne 800nzd?

30. 11. 2013 v 17:03

jak to probíhá Majo ? ohodnocení zaměstnání od NZQA

Díky

28. 09. 2013 v 21:05

Hlavne aby tam bola razitko. Niekedy sa to zvykne volat aj sudny preklad. Hlavne nezabudni, ze ked ziadas o job zo short listu, musis mat zamestnanie ohodnotene od NZQA, inac ti to neuznaju, tak ako mne. Ja mam svoju ziadost na imigracnom uz asi 10 tyzdnov, a stale nerozhodli.  

27. 09. 2013 v 9:36

Staci autorizovany preklad z cech, nemel jsem s tim zadnej problem.

10. 09. 2013 v 11:10

Ahoj, zrovna začínám se zařizovaním všech potřebných věcí k žádosti o work permit.

Jednou z věcí které musí být doložené je doklad o vzdělání v oboru. Tudíž předpokládám můj přeložený výuční list do angličtiny. na stránkách konzulátu v Sydney jsem narazil na seznam akreditovaných překladatelů pro NZ a AU, tudíž je mou povinností si to nechat přeložit přes některého z nich a nepadá v úvahu soudní překladatel v čechách? Jak jste tuto věc nejlépe vyřešili vy, co už máte žádost o work permit za sebou?

Uvítám další užitečné rady k žádosti o work permit. Ze začátku je v tom asi každý trochu ztracený.

děkuji

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 14,255 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy