Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

pracovní víza

30. 08. 2013 v 20:05

 

Dobrý den,

jsme pár. Můj přítel už má 37 let. Pro něho je tedy working holiday vízum už pasé. S pracovním vízem by to snad nebyl problém. Musíme tedy mít už zařízenou nějakou práci než si půjdeme o vízum žádat?  Děkuji moc za informace, Ivana

02. 09. 2013 v 1:04

Pokud chces zadat o docasna Work Visa a nechces studovat na NZ, pak musis mit job offer.

04. 09. 2013 v 11:40

Děkuji moc, chtěli bysme vyjet příští rok v říjnu.

Můžu se ještě zeptat, chtěli bysme začít pracovat kdekoliv. Nejlépe asi někde na vinici nebo jakýmkoliv sběrem.  Je reálné v tento čas něco takového najít? a kde je asi nejlepší lokalita?

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 14,999 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy
Statistika
  • 16016 návštěvníků celkem
  • 12 návštěvníků online