Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

doba vyřízení víza

Djon
27. 10. 2013 v 0:07

Pro cechy je to zbytecne, kdyz si to udelas prvni tyden co to otevrou mist je jeste dost do tydne to mas schvalene a pohoda.

26. 10. 2013 v 20:45

Prosímtě, chtěla bych se zeptat ohledně vyplňování online formuláře. Tak nějak jsem si tu žádost vyplnila už dopředu a začala jsem pátrat, jak uskutečnit platbu, ale nevypátrala. Předpokládám, že bude možné to platit až v březnu 2014, až se znovu otevřou kapacity, to je jasné. Jen by mě zajímalo, zda budu muset ten formulář vyplňovat online znovu nebo si ho mohu nechat uložený rozdělaný, pak ho jen "dodělat" a snad mi tedy ihned po jeho ukončení vyjede nějaký příkaz k platbě, resp. k zaplacení online kartou. Prosím, kdo s tím má zkušenost, jak to pak v tom březnu vypadá? :-) A má vůbec cenu si to nějak předvyplňovat? Díky moc za jakékoliv info.

25. 08. 2013 v 1:43

Ahoj, po podání žádosti (vyplnění formuláře a zaplacení poplatku - na internetu), se mi objevila zpráva o schválení žádosti na mém účtu na stránkách imigračního úřadu asi za tři dny  a zhruba do týdne jsem dostala zprávu o schválení žádosti i emailem.

24. 08. 2013 v 21:04

ahoj, chtěl bych si v březnu zažádat o WHS, ale rád bych si předem zabookoval letenku, jak dlouho vám trvalo vyřízení? díky

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,130 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy