Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Plná moc

28. 04. 2015 v 9:06

Pokud chces overit podpis pro ucely v Ceske republice, tak jediny clovek, ktery ti pomuze je Honorarni konzul, shodou okolnosti v Aucklandu. Domluv se predem, je to moc hodnej pan, ale cesky neumi. Jo a vezmi si cash v malych castkach, neni to zadarmo a Eftpos tam nema.
http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/australie_a_oceanie/novy_zeland/kontaktni_cesky_urad/-mzv-publish-cz-o_ministerstvu-adresar_diplomatickych_misi-ceske_urady_v_zahranici-novy_zeland_honorarni_konzulat_auckland.html

Btw: Overeni u Justice of peace vam bude v CR uplne k nicemu.

28. 04. 2015 v 6:53

Ahoj přátelé

Potřeboval bych poradit kde v Aucklandu ověřit podpis.

Potřebuji dát plnou ockovi a netuším kam bych tu měl zajít.

Ještě se zeptám jestli nebude pro ověřovatele problém, že je lejstro v češtině.

Díky 

Honza

PETRA
25. 10. 2013 v 23:52

NEJPRVE SI VYGUGLUJ JAK TAKOVA PLNA MOC VYPADA,A CO VSECHNO MUSI OBSAHOVAT.....(JMENO,DATUM NAROZENI,ADRESU TRVALEHO POBYTU,CISLO PASU....ATD)....MUSI I OBSAHOVAT,CO VSECHNO ZA TEBE MUZE POVERENA OSOBA VYRIZOVAT...SAMOZREJMNE TAM MUSIS MIT I OSOBNI UDAJE OSOBY KTEROU TIM TZV.ZPLNOMOCNUJES...A ZASE,JMENO,ADRESA,CISLO PASU...ATD....TADY MI NOTAR NAUCTOVAL 70$.....SAMOZREJMNE NEMUZES CEKAT,ZE TI TO NAPISOU CESKY....TAKZE,A TO JSOU TED DVE VECI.....MUSIS ZAPLATIT ZA PREKLAD,A TAKY MUSIS ZAPLATIT ZA OVERENI PRAVOSTI TOHO DANEHO NOTARSKEHO RAZITKA...PAPA

08. 10. 2013 v 22:16

Plnou moc jsem si pred odletem udelal, nicmene ve finale byla k nicemu. Protoze urcitym uradum nebo bankam nestaci generalni plna moc, ale chteji plnou moc konkretne na urcitou vec.

Zatim vzdycky jsem se s uradama v CR domluvil po netu nebo telefonicky. V pripade kdy bylo nutne neco podepsat jsem si nechal uredne overit podpis tady na NZ a poslal jsem to postou.

08. 10. 2013 v 20:00

Já bych se taky ráda zeptala na plnou moc. Měli jste někdy nějaký problém (banka atd.), který jste potřebovali během vaší cesty vyřešit v ČR (chtěli po vás, abyste se dostavili osobně)? Jde mi o to, jestli mám někomu v ČR dát plnou moc. Bohužel moc nemám komu, tak bych musela asi trochu někoho přemlouvat..

22. 08. 2013 v 22:56

Rejstrik se tu uz nekolikrat resil.. Nepotrebujes plnou moc. Staci si vyplnit zadost a poslat ji plus penize na ambasadu do Sydney...

21. 08. 2013 v 10:42

Nemáte někdo zkušenosti s udělením plné moci odtud osobě žijící v čechách? Bohužel jsem to podcenila před odletem a budu potřebovat výpis z trestního rejstříku. Jde to vůbec?

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,130 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy