mám kámošku v kandě odlétala v květnu a prý to bylo dost o fous získat vízum
jinak nz víza prý navyšovali dodatečně kvotu asi o 300 někdy na přelomu duben/květen co mi říkala bývalá kolegyně, co už je touhle dobou na cestě
Každopádně jaro je na zajištování víz nejlepší čas a co si pamatuju tak ve všech agenturách mi léta říkali, že ideální je dojít k nim v lednu (pokud člověk teda nejede na vlastní pěst, což ve finále vychází - snad - nejlíp)
zdravím, chtěla jsem se zeptat, jesli je nějaká šance dostat vízum dkyž je člvoěku 37 let? Díky moc za info
Ahoj, máte pěkný plán, ale asi Vás moc nepotěším. WHS už jsou vybrané. Zkuste vydržet do března až obnoví WHS víza a budete tedy moci pracovat legálně (sady,vinice atd...) Víza davají od 18 do 35 včetně mám to odkzkoušené z tohoto března (pokud tedy neudělali změnu). Jinak žádal jsem hned na začátku března a na začátku dubna už byla všechna vyčerpaná.
Co jsem se zde dočetl na fóru tak turistické vízum je na 3 měsíce ,ale nazaložíš si IRD (daňový účet), a co lidi psali tak bez IRD (nelegálně) moc zaměstnávat nechcou.
Tady je odkaz na oficiální NZ stránky, kde je popsané WHS pro Českou republiku
http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/workingholiday/czechwhs.htm
Zatím Čao
Zdravím... je nám s přítelem 30. Pracujeme, bydlíme, děti zatím neplánujeme. Než se usádíme, chceme ještě něco zažít. Něco na co budem vzpomínat. Takže opouštímě zažitou zónu komfortu, dáváme výpověď v práci a chceme odcestovat na Nový Zéland! plánujeme to na listopad 2013. prosím můžete mi poradit, kdy zažádat o víza? Máme na ně nárok? prý jsou od 18-30 let a mě bude v listopadu 31.Prý se tam dá být 3 měsíce bez víz. je dobré jet na čtvrt roku bez nich a žádat až tam? Chceme zůstat rok, koupit auto, pracovat a cestovat....Budem vděční za každou radu a snad se tam s některými z Vás potkáme :)