Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

WHS zadost ze zahranici

Anka_cz
22. 01. 2016 v 22:58
Co se pamatuju, tam s TBC je to 5ak, ze v te rizikove zemimusis byt aspon pul rok, aby po tobe imigracni pozadovalo rtg atd. Mrkni se do podminek
michal ku
22. 01. 2016 v 19:11

Cau, resim to same protoze jsem zrovna v zahranici a visa se blizi. Ja jsem nastesti v Irsku ktere je na seznamu. Nevahej mi napsat mail na michalkucera92@seznam.cz = muzeme si doplnit informace navzajem

janek
22. 01. 2016 v 17:48

A nevis,jestli kdyz ta zeme,ze ktere zadam,neni na seznamu zemi s nizkym vyskytem TBC,tak jestli neni kontraproduktivni tvrdit,ze si v zadne takove zemi v posledni dobe nebyl..?Byl jsem docela prekvapen kolik "vyspelych" zemi na seznamu neni.Viz. Spanelsko,Portugalsko,atd..Potreboval bych vyjet do zahranici,ale myslim,ze bych se tim pripravil o moznost ziskani viz,kvuli rentgenu a lekarske prohlidce,ke ktere by me asi poslali skrz misto,ze ktereho o viza zadam..Nevim jestli takove veci resi a nejak kontroluji a nebo si s tim nemusim delat hlavu..

Diky!

20. 01. 2016 v 23:39

Muzes zadat odkudkoliv.

20. 01. 2016 v 18:39

Cau.Chtel bych se zeptat, jestli mate nekdo zkusenost s zadosti o WHS z jine zeme nez z cech? Je to mozne? Diky

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 14,255 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy