Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

WHS 2015

Par rad pro ty, kteri nejsou s pocitacem zrovna kamaradi a chteji to v breznu vyplnit trochu rychleji

http://www.novy-zeland.biz/working-holiday-scheme-whs-novy-zeland-2015/

anka
20. 01. 2015 v 22:46
Jinak zadny jiny rozdil, jedtli to delas v CR nebo na NZ neni
anka
20. 01. 2015 v 17:31
WHS se delaji jen online (ta vyjimka he jen pro Brity, co tu jsou). Akorat maly hacek - kdyz o to zazadas, kdyz uz jsi na NZ,musis automaticky na zdravotni prohlidku a rentgen.. a cca 300$ pryc
T.P.
20. 01. 2015 v 17:23

No dobre... Except for those who are already in New Zealand... to by melo hovorit za vse :-)... no asi bude lepsi zavolat bud na NZ nebo honorarni konzulat do PHY... kazdopadne de-ku-ju

20. 01. 2015 v 11:15

Podle stranek imigracniho to uz jde jen online, jedinou vyjmku maji briti.

http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/workingholiday/

All applications for working holiday schemes must be made using the online system, except for those who are already in New Zealand and are on a 12-month United Kingdom Working Holiday Scheme (WHS) work visa.

T.P.
20. 01. 2015 v 10:34

Takze chapu spravne, ze jsi to udelala tak, jak mam v planu ja? Jde mi proste jen o to, zda-li je to vubec mozny provest az na miste s prislusnymi urady a jaka je eventuelne cekaci lhuta a jestli je to minimalne byrokraticky narocne jako online aplikace na immigration. Nikde jsem se vlastne nedocetl, ze to jde... Spise se pise o oné online aplikaci na immigration a samozrejmne o zadani o vizum z CR. Ď..

anka
20. 01. 2015 v 6:21
A co presne chces vedet? Zadost tam muzes poslat postou ci donest osobne. Je tam pult, kde se muzes poptat na veci ci si tam zavolat. Jsou dost ochotni. Nekdy tam jsou fronty, ale ja stala maximalne 15minut
T.P.
20. 01. 2015 v 0:55

Zdravim lidicky... Mate nekdo z Vas, ci nekdo z Vaseho okoli zkusenosti s moznosti ziskani WHS primo na NZ prostrednictvim tamniho imigracniho? Mam v planu vyuzit 3 mesice turistu a po sleze vse vyridit s tamnimi urady osobne... Dikes

K.C.
13. 01. 2015 v 23:43
No penize se po zamitnuti zadosti o viza nevraci
13. 01. 2015 v 10:30

to Jindra - To vim, pouze jsem zvedavy, jak bude reagovat system, pokud bych zazadal opetovne. Co se tyce napr. platby, vrati se?

Jindra
12. 01. 2015 v 22:58

Timoti WHS muzes dostat jen jedenkrat za zivot...bohuzel.

anka
12. 01. 2015 v 19:45
Platba visa kartou bez problemu - plati se v NZD a samo se to prevede. Automaticky te to po vyplneni formulare presmeruje na stranku pro placeni. Pro Timoti: WHS jsou jen jednou za zivot (pro CR), takze te to bud nepusti dal nebo ti viza proste nedaji.
12. 01. 2015 v 17:46

Ahojte,

co se stane, pokud si znovu zazadam o WHS, i kdyz jsem ho jiz pred dvemi lety dostal (a vyuzil ho)?

S pozdravem

Míša a Marek
08. 01. 2015 v 20:16

Dobrý den (ahoj). Nevíte prosím někdo, jak se zadává částka při placení víza? To si musím najít v ten moment aktuální kurz, abych věděla, kolik jim mám poslat? Nebo se tam zadávají nz dolary a banka si to už přepočítá. Ještě by mě zajímalo, jestli mě to po odeslání toho víza rovnou přehodí na stránku, kde se to platí, nebo si to musím nějak sama zobrazit. Mockrát děkuji za případnou odpověď :). 

ONLINE SERVICES
09. 12. 2014 v 19:19

OMG!!!

Uz jsem to nasel!!!!

ONLINE SERVICES
09. 12. 2014 v 19:15

Ahojte,

Chtěl bych si natrénovat nanečisto vyřízení víza. Pro toto jsem si založil nový email, jmeno, atd.

Chci to zkusit jako občan Německa, bohužel jsem se zasekl u třetího kroku.

Postup z těchto stránek

http://www.novy-zeland.biz/viza-working-holiday-scheme-whs-novy-zeland-2014/#comment-194

„3. Klikněte na odkaz Working holiday vlevo nahoře v sekci Online services.“

Já prostě nic takového nevidím. Nic vlevo nahoře nemám kromě kolonek „live, invest, study, visit a dvou dalších.

Kolonky se sice dají rozkliknout, ale nic jak „Online Services“ jsem nenašel.

Prostě jsem jak Němec, který může vycestovat kdykoliv, ale nevyzná se ve stránkách…

Myslíte, že by mi někdo pomohl?

Třeba posláním „printscreenu“, kde že to mám kliknout?

Předem moc děkuji za ochotu…

Ja bych to taky videl tak max na 30minut, pricemz abyste meli nejakou vyssi jistotu, tak byste se to meli naucit vyplnit tak za 5 minut.

Marek
07. 10. 2014 v 13:13

Dobrý den, mohu dostat pracovní víza když mi bude v den podávání žádosti 17 let a deset měsíců? já bych tam letěl až mi bude 18.. děkukuji.

eva
05. 10. 2014 v 7:48

ahoj, rozhodně souhlasím s výše uvedeným - je nutnost mít každý svůj počítač a dobré připojení na internet, možnost zaplatit online poplatek. naše zkušenosti tady: 

http://jsmenaceste.blogspot.co.nz/2014/07/zadost-o-viza-working-holiday.html

moc mi pomohlo projít si žádost na nečisto a taky jsou tam nepovinné položky se kterými není třeba se zdržovat

steny
20. 09. 2014 v 11:40

v rámci hodin to nebude určitě, za půl hoďky bude po boji, letos to bylo pryč zhruba za 45 minut ;)

19. 09. 2014 v 21:54

Připrav se ;) letos jsem se držel hesla "štěstí přeje připraveným" a vyplatilo se

http://www.novy-zeland.biz/viza-working-holiday-scheme-whs-novy-zeland-2014/

david
18. 09. 2014 v 12:45

hoj, ještě není jisté kdy bude přesně kvóta otevřena. Letos to bylo 5.3. ve 22:00. Pokud se chystáš s někým, URČITĚ si zajistěte ať má kadžý počítač k dispozici !! zajisti si ať můžeš platit kartou přes internet !! (cca2850,- to bylo letos na české) a další co je užitečné, vyplnit si s fiktivními údaji  WHS u státu, který má neomezený počet, třeba Německo, na zkoušku, ať víš co tě při vyplňování čeká !!  a hodně štěstí.

16. 09. 2014 v 3:14

Na sto procent, viza budou pryc v ramci par hodin. Najdi si tu starou dizkuzi z brezna 2014, kdyz lidi zadali a uvidis jak to bylo vyhroceny. Jestli chces na sto procet jet pristi rok,musis mit vse pripravene dopredu a pak to jen vyplnit do ty zadosti co nejrychleji.

15. 09. 2014 v 23:53

Zdravím,

mám dotaz na upřesnění vyřízení WHS. Pokud chci vycestovat na NZ v roce 2015 a nová kvóta začíná 1.března 2015 jak by měl člověk co nejrychleji postupovat, aby víza dostal ?

Je o ně opravdu takový zájem, že například 2.3. by je už nezískal?

Pokud je chci vyřídit online musím mít už něco předpřipravené?

Děkuji za rady odpovědi :)

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,130 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy