Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

uzavření bankovního účtu

Vlk
20. 06. 2014 v 14:18

Co se týče zrušení účtu, stačí napsat na KIWI BANK. Tam už Vám řeknou, co a jak. Mně osobně  stačilo poslat papír s podpisem a číslem účtu  a bylo to.

19. 06. 2014 v 3:09

stevefm pokud máš kreditku tak těch 10 dolarů je poplatek za tu kartu, kiwi bank si ji účtuje po roce od vydání kreditky...myslím, že stačí zajít na pobočku a kartu či účet normálně zrušit (domluvit se tam s nima)

TK
18. 06. 2014 v 8:20

Ahoj, také by mě to zajímalo, skončil jsem s účtem v kiwibank pár dolarů v mínusu a po nějaké době mi účet sami zrušili, ale dluh zatím nikdo neřešil.

16. 06. 2014 v 18:01

Ahoj, tohle by mě taky docela zajímalo, i když v mém případě jde o účet v Kanadě. Tím, že jsem si vybrala poslední dolary z kanadské banky z bankomatu v ČR a blbě jsem odhadla poplatky, tak jsem šla taky do mínusu (pár centů) a pak mi každý měsíc narůstal zůstatek do mínusu (cca 12 dolarů). Po cca půl roce mi účet deaktivovali, takže se už ani nepřihlásím. Úřednice mi teda před odjezdem tvrdila, že pokud se nevrátim a účet nebudu používat, tak se mi po dvou letech automaticky zruší. O poplatcích a co se bude dít, pokud budu v mínusu, ani slovo (v tu chvíli mě to ani nenapadlo). Zatím se nic neděje, nikdo mě nehledá a nic po mě nechce, tak to snad zůstane a nikdo mě kvůli 12 dolarům nebude chtít zavírat do jailu. :) Jak je to s novozélandským účtem, to zatím netuším. 

13. 06. 2014 v 23:12

Ahoj, rád bych se zeptal, jak jste řešili uzavření bankovního účtu při odjezdu z NZ. Ja se ted cca po roce podíval na účet u kiwibank a zůstatek účtu mi jde do minusu a odečítají se mi nějaké poplatky. zatím je to sice jen asi 10 dolaru ale do budoucna by to mohl být problém. Uzavírali jste účet při odjezdu nebo jste to nechali na osudu jako já ? :) Díky za opovědi a popřípadě rady jak uzavřít účet na dálku...

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,130 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy