Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

zmena EUR na NZD

Jakub
29. 10. 2014 v 20:03

Na těch Valutách si měnili NZD známí když tam jeli na dovolenou. Pořád řešili kde si vyměnit, až prašule sháněli až na poslední chvíli. směnárnu našli náhodou v kauflandu v jablonci a nakonec si tam ještě přikupovali. od té doby chodí měnit už jenom tam, vyměňujou přes 20 měn, tak se zatím vždy trefili :)

Honzek
05. 10. 2014 v 13:10

Děkuji Helence za dotaz,řeším stejný problém,můžete prosím poradit jestli ten výpis může být v českých korunách,vážně to nevadí?

02. 10. 2014 v 21:47

Helca: nikdy jsem neslysel, ze by to kontrolovali, ale tak si k tomu vytiskni kurzovni listek :)

Helča
01. 10. 2014 v 15:04

Ahoj,40.png

také prosím o radu, když se při příletu na NZ budeme prokazovat výpisem z BU. Banka mi vydá pouze potvrzení v anj, že se jedná o můj účet a částku. Ovšem částka bude uvedena v českých korunách. Nejsem si jistá nebude-li to problém?  

Look
28. 09. 2014 v 16:43

Dočetl jsem se v jiné diskuzi, že se dá výhodně změnit přes valuty.net, narozdíl od bank prý nemají poplatky. Má někdo zkušenosti?

02. 06. 2014 v 9:09

super, dakujem za rady! :)

01. 06. 2014 v 5:31

Ahoj. Tak myslím, že by ti to vyměnili, třeba česká spořitelna má NZD. Ale asi by to šlo přes dvojí směnu a nemuselo by to být výhodné. Pokud bys chtěl měnit hodně, tak je možná lepší služba NZForex, případně UKForex, pokud bys to zakládal ještě z Evropy. Oni třeba CZK na NZD nepřevádějí, jen NZD na CZK. Ale u EUR na NZD by to neměl být problém.

Něco jsem o tom psal tady:

http://jency.info/mezinarodni-vymena-penez-pres-nzforex/

31. 05. 2014 v 15:00

Ahojte, nevedeli by ste mi prosim poradit, ci je mozne na Slovensku alebo v Cesku zmenit EUR na NZD? V bankach je to nemozne a neviem ci sa najde zmenaren s touto menou. Ako riesite fin. stranku? Peniaze menite az na Zelande? Dakujem :)

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,130 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy