v BNZ jsem stim nemel problem,otevreli mi ucet bez IRD....dodatecne jsem jim ho pak prisel nahlasit...
Jestli to dobře chápu, tak ti nechtějí založit účet v bance bez IRD? To je nějaká blbost ne? Normálně ti ho založí. Možná ale potřebují proof of accomodation, které je teď nově vyžadováno. Nejlepší je zůstat na noc v hostelu, tam ti ho vypíšou a to ukážeš při zakládání účtu v bance.
doporucuji BNZ,otevreli mi tam ucet bez dopisu,dokonce jsem tenkrat nemel jeste ani to cislo,jenom mi bylo doporuceno abych se pak vcratil a rek jim to ,aby mi nesebrali 30% stoho co prijde...dej si na to pozor....zaloz ucet,dej jim cislo....na dopis se vyser...
no prave me delaji problemy ze me to bez toho dopisu nechteji zalozit, ale verim ze se to nejak poresi obeham asi vic bank a uvidi se co a jak. Ale diky za info me slo hlavne o to jestli je ten dopis nejak moc dulezity a jestli mam nejak zadat o jeho preposlani
Ahoj a díky za odpovď. Bohužel jsem to napsal asi špatně číslo mam a je i aktivovany jen ten dopis mě přijde do hostelu kde nejsem a tak mě zajima jestli si jej mam poslat na novou adresu a nebo ten dopis už nepotřebuji.
Ahoj, měl bych dotaz. Zazadal jsem si o IRD number je to 14 dni a naskytla se mě prace v jinym městě než jsem zadal do formulaře. Chci se jen zeptat jestli když odjedu z hostelu ktery jsem uvedl ve formulaři, tak jestli se da změnit nějak adresa kam popřipadě poslat čislo.