Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Zmena zamestnavatela na work visa

08. 11. 2013 v 5:52

Ahojda moc se omlouvam, ja si vas zapomnela pridat na ten facebook co O:)
Kluci jsou v Hastings na vinicich koupili uzasnej van trosku jim ho zavidim
ja zustala v aucklandu delam neplacenou trimesicni praxi a jazykovy kurz ielts protoze se chci usadit
zatim jsem v backpackeru ale uz mame skoro pred podpisem smlouvy a kdyz se mi bude libit v sobotu prohlidka co nasli my dva kamaradi (seznamila jsem se v backpackeru s dvema britama co taky aspon pro zatim cestovat nechtej nebo nemuzou kvuli praci) tak se v utery stehujem do svyho... v centru za dobre penize
mam brigadu v cateringu a hledam treti praci (a cas od casu zavidim klukum to cestovani ale ja mam zase o to vic anglictiny protoze cesi se v backpackeru otocili jen jedinkrat za cely mesic)
tesim se na odpoved jak se dari vam na roubickovamichaela@email.cz
Mejte se krasne a kdybyste meli cestu do auckl tak se ozvete vymenime pak i cisla jen ten jsem ztratila nabijecku a musim pockat az vyskladam konecne veci z batohu do normalni policky :D:D:D

08. 11. 2013 v 3:17

ahoj miso,tak jak se ti a klukum dari?dej mi svuj email nebo fb at muzem pokect vic paja a mira z letadla:) 

07. 11. 2013 v 7:44

Tomu uplne nerozumim, jak jsi ziskal viza, kdyz jsi nemel jistou tu praci a nakonec ti ji nedali? tez bych chtela working visa a residenta ale nevim jak na to a jsem tu teprve neco pres try tydny

24. 10. 2013 v 10:27
Cau, Work visa som vybavoval na job co je na short liste. Mal som job offer, k tomu samozrejme prax a vzdelanie. Bohuzial, moj job offer nemohol cakat tri mesiace kym immigration rozhodne, a moje miesto uz obsadil. Tak hlaam moznost, ako vyuzit moje work visa - napriklad zmenit zamestnavatela. Btw stranka immigration nefunguje - Vam ano?
milinik
24. 10. 2013 v 1:28
A jak jsi ziskal to work visa? Potrebujes praxi k tomu a nejake vzdelani? Nebo staci jakakoli prace a zalezi jen na zamestnavateli?O jakou praci si zazadal?
23. 10. 2013 v 20:42
Ahoj. Mate niekto skusenosti so zmenou zamestnavatela na work visa? Imigracnemu trvalo 3 mesiace!!! kym mi schvalili work permit. Samozrejme, za ten cas si moj zamestnavatel co mi dal job offer, uz nasiel nahradu. Tak teraz patram po moznosti ako z toho von.
Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 13,130 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy