Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

shanite letenku na NZ ci do AUS?

Dovolim se reagovat a uvest to trosku na pravou miru...

1. hotel neni automaticky v cene letenky, lze za urcitych podminek vyzadat, napr jeste den predtim, nez jste to zde postnul by vam na takovyto let hotel klidne nemuseli dat, protoze z Dubaje do AKL leti predtimto Vasim jeste dalsi dva spoje, kdyby jeden z nich byl volny, mate smulu. Od 27.6. se ty podminky zase zmenily a rozhodne neplati, co letenka, to hotel, navic ikdyz na hotel mate narok, splujete vsechny podminky a hotel bude plny, tak mate smulu a nedostanete nic/coz se mi tedy jeste uprimne nikdy nestalo a zadal jsem jich uz v minulosti u desitek rezervaci/, ale emirates to tak proste ma. Takze nelze urcite rici, ze v cene je hotel. Pokud splnujete podminky, tak se da rici, ze ho s nejvetsi pravdepodobnosti dostanete.

2. tento spoj prileta do AKL 14.15-14.35, ne az v 16.00, ale i tak to neni nekratsi mozny spoj, naopak bych ho nazval nejdelsim moznym spojen emirates, samo emirates ma 2 kratsi. Vyhoda u tohoto je ta, ze letite A380, coz chapu, ze pro nekoho muze byt zajimave. Mate tam ale i dalsi technicke mezipristani v BNE. Konkretne to vypada z dubaje takto >

EK434SUNDAY17NOV13 --------------------------------------------------------------- BRDTIMETD/IOFFTIMETD/IFLY/GROUNDEQPE DXB10253IBNE0640#II14:15/1:45388E BNE0825#IIAKL1435#II3:10388E --------------------------------------------------------------- TOTALFLYINGTIMEDXB-AKL17:25 TOTALGROUNDTIMEDXB-AKL1:45 TOTALJOURNEYTIMEDXB-AKL19:10

Tj s prestavkou 1.45 v BNE jste v letadle peknych 19hod  jen z dubaje :-))

Nejkratsi mozny spoj od jine spolecnosti ma jen jeden prestup z prahy, zadne dalsi mezipristani, cekani na prestupu necele 3 hodiny a doby dvou letu 11.20+10.15, je to o vice nez 1000kc levnejsi, s rezervaci sedadel a lepsimi podminkami storna a zmeny a s vahou ode me zdarma 32+12kg. Nez to co doporucujete vy uz bych si radsi koupil zpatecni rocni za cca 25000kc, s tim, ze kdybych domu neletel, tak se mi kolem 2800kc vrati, i tak to bude levnejsi a rychlejsi. Defacto levnejsi nez ta sama jednosmerka od stejne spolecnosti.

3. nez od THera za 19700...moznosti, jak se dostat na Zeland je mraky, prodavam jednosmerky i kolem 14750 a je to stale rychlejsi, nez ten vas udajne nejrychlejsi spoj...uprimne to co zminujete bych aktualne nejradsi vubec neprodaval a ted to ani lidi nejak moc nechteji, nicmene je to skoro stejne rychle jak to, co zde popisujete vy, tj to nema nekonecne cekani na letistich a nerikal jsem,ze u toho nejdou urcite bloknout sedadla, rikal jsem, ze si v tu chvili nejsem jist, prave proto, ze to moc neprodavam jsem si to v tu chvili nevybavil, jestli s tim byl ci nebyl problem. Je to precijen za tech 19700 trosku komplikovanejsi letenka. Tak jako tak je seating pro airline nazavazny, muzou klidne zmenit letadlo, tim padem pak dost pravdepodobne sedite jinde a nebo z nejakeho urgetniho duvodu dat sedadlo pak nekomu jinemu...dokud to nemam na boardingpassu, tak bych se na to jeste zcela nespolehal. 19700 byla jen jedna z moznosti, kterou jsme spolu asi tehdy probirali a uprimne si ted ani nepamatuji, ze bych vam nabizel, nebo jste po mne chtel cenu za spoj operovany pouze emirates, takze bych zde nesrovnaval nesrovnatelne.

4. mimochodem vam zde uplne nesedi podminky storna a zmeny.

5. Smyslem me prace je, abych lidem penize usetril a ne jen abych se prizivoval.Pokud by bylo cilem jen to druhe, tak bych asi tezko loni prodal na zeland cca 700 letenek z cca 4.5tis a letos to bude jeste vice, coz pochybuji, ze nejaka jina osoba v CR s takovym podilem na trhu jeste existuje. Cestujici nejsou tak uplne hloupi a dokazi si porovnat, co si kde za kolik muzou koupit a razit nazor, ze nejlevnejsi je koupit si ponozky Nike na original eshopu Nike neni spravne, navic, kdyz kupujici nevi, jak sehnat podpultove ponozky :-))

27. 06. 2013 v 0:02

Kupovat přímo na stránkách Emirates at zbytečně nekrmíš příživníky :-)

27. 06. 2013 v 0:00

Cau jednosměrná na NZ s Emirates s hotelem v Dubai (odvoz na hotel, odvoz na letiště, víza, snack na hotelu vše v  ceně letenky což je nářez 11.png) za 23 514 Kč

PRG 16:00 DUB  23:59

DUB 10:25 AUC cca 16:00 

30 kg + 7 kg

Storno 5000 Kc

Přebook cca 2 700 Kč

Rezervace sedadel hned po koupi letenky zdarma.

Ne jak od Théra za 19 700 Kč bez možnosti zabookování sedadel s 2 přestupy a nekonečném čekání na letišti.

Nejkratší možný let a za těchto podmínek se na ten let i těším i když to stejně bude opruz .-)

Ed
26. 06. 2013 v 17:14

nevíš za kolik se pohybujou ceny?

12. 06. 2013 v 14:04

shanite nejlepsi letenky na NZ ci do AUS nebo i jine sluzby? mrknete na www.australiapuzzle.cz a napiste si o ne:)

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 14,234 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy