Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Prodáme campervan Toyota Estima 1998, 154 xxx km

01. 12. 2013 v 12:11

Ahoj, možná že je můj dotaz trochu stupidní, ale budu cca za 3 měsíce prodávat téměř totožné auto i co se týče r.v. a najetých km. Chtěla jsem se jen zeptat, pokud jste auto prodali, tak za kolik. Chtěla bych být trochu v obraze ( i když vím že prodávat auto na začátku a na konci sezony dost rozdíl) , abych si mohla nějak  orientačně naplánovat finance na zbytek pobytu. Omlouvám se, a pochopím, když mi neodpovíte, ale pokud ano budu moc rada. Díky a zdravím Irena

irahan@seznam.cz

20. 10. 2013 v 1:21

image.jpeg

20. 10. 2013 v 1:17

Ahoj,

po roce na NZ prodáváme naší Toyota Estima 1998, 2.4l benzin, auto bude mít najeto pouhých 154 xxx, koupili jsme ho před rokem v Auckladnu a nechali předělat na campervan, auto bylo před námi vlastněno kiwáky, důkladně servisováno a pojištěno (výměna oleje každých 5000 km)  nehavarováno, před tím než jsme auto koupili, tak prošlo komplet kontrolou (motor etc.. )  

V průběhu celého roku jsme mu poskytovali pravidelný servis bez jakéhokoli problému, pár dní zpět výměna náplní a klínového řemene, auto má novou wof, po celou dobu bylo havarijně pojištěno, též jsme měli zakoupené extra pojištění motoru a převodovky. Výbava: automatická převodovka, dvouzónová klimatizace, kompletně v eletrice, radio na cd, panoramatická střecha (spíte rovnou pod hvězdami), folie na oknech (není na Vás vidět)střešní nosič vhodný pro skibox, kajak atd. K autu přidáváme veškerou výbavu na cestování a bydlení (záclonky na oknech, plastové kontejnery na oblečení + jídlo, campingové židle, plachta, matrace, 4x polštář, velká deka (2x2m) , 2x fleecová deka, automapa NZ, vařič, nádobí - na požádání zašleme fotky, výbava cca v hodnotě 2000 NZD + užitečné informace (kontakty na praci + bydlení na Severním i Jížním ostrově atd.) V autě jsme dorhormady strávili pouze dva měsíce, jinak nebylo využíváno na bydlení. Auto je bez dalších investic, před rokem bych za takovouhle nabídku trhal ruce, auto jsme tehdy pořídili bez výbavy za 6500 NZD.  Auto bude dostupné od druhé poloviny listopadu v Christchurch za 5500 NZD nebo v Aucklandu za 6000 NZD cena není k jednání! Pro další informace mě neváhejte kontaktovat na jan.istvan@me.com NZM: 022 0800 465 CZM: 602 722 572 

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,349 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy