Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Plně vybavený campervan Nissan Serena FX Rio 1994

29. 10. 2013 v 20:52

Auto už je k vidění v Christchurch. Akorát po výměně oleje a filtru. Cena je teď $2600, tak volejte :-).

18. 10. 2013 v 13:11
nepřišel jsem na to, jak se vkládaj fotky, tak se můžete mrknout tady: http://www.autotrader.co.nz/used-cars-for-sale/nissan-serena/1146806
18. 10. 2013 v 13:06

Nissan Serena FX Rio 1994 306 600 km Benzín s manuální převodovkou WOF do února 2014 REGO do prosince 2013 (při koupi prodloužím o další 3 měsíce) Nové autorádio JVC (AUX, USB, Ipod vstup) Nová autobarerie (účet a 1 rok záruka) a jedna rezervní Nový alternátor Plně vybaveno na kempování: Velká postel s matrací, 2 polštáře, peřina, deka, spacák, prostěradla Rozkládací stůl, 2 židle, kempingový sporák se 2 plotýnkama, plynová bomba, nádobí (hrnec, pánev, talíře, příbory, nůž atd.) Elektro invertor (mění 12V stejnosměrného proudu na 220 střídavého) Nabíjecí svítilna Kempingová svítilna Solární sprcha 20 litrový barel kouhoutkem na vodu 2 termotašky 4 velké plastové boxy na věci Velká plachta (možnost spojení s se zadními dveřmi k vytvoření krytého prostoru) Základní nářadí (klíč, šroubovák, hever, startovací kabely atd.) Bonus - krátké surfové prkno a ploutve Autoatlas jižního ostrova Kontakty na práci v Blenheimu Pracovní radio sluchátka Držák na mobil Turistický vařič Plus další věci, které už nebudu potřebovat Spolehlivý campervan s rozumnou spotřebou. Poslední WOF prošel bez jediného problému. K vyzvednutí v Christchurch kolem 1. listopadu. Možno i v jiných městech jižního ostrova o něco dříve (Qeenstown, Greymouth, Dunedin popř. jinde) Cena 3100 NZD. Cena je trochu k jednání. tel: 0220920845 mail: pouzar.petr@gmail.com Momentálně jsem na cestě přes západní pobřeží, tak nebudu vždy dostupný. Tak napište sms a já se ozvu. IMG_3962.JPG IMG_3951.JPG IMG_3967.JPG IMG_3957.JPG IMG_3968.JPG

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,349 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy