Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Prodam subaru legacy

02. 10. 2013 v 10:06

Ahojte,

prodám subaru legacy 97. Auto jsem koupila od automechanika z Christchurch před 3 měsíci a využívala ho jenom jednou týdně do města na nákup. Důvod prodeje: přijíždějí mi kamarádi, potřebujeme větší. Od prodejce je slíbená garance (předám mobilní číslo na něho), měla jsem jenom jednou problém s autem, zavolala jsem mu a hnedka se mi nabídll, že se na to podivá (příčina problému: baterie).

WOF: leden 2014, REGO: končí na konci října,ale jsem ochotná koupit nové

popis auta: najeto: 234880 km, pohon na všechny 4 kola (není problém do hor), 1 týden stará baterie, nové kola a brzdy, před prodejem všchno vyměněno a zkontrolováno, autorádio s USB konektorem, možnost sklopit zadní sedačky - dostatek místa pro dva lidi na spaní, černé skla (nikdo vás a ani vaše věci neuvidí), centralni zamykání, alarm, nízká spotřeba (mimo město 6l/100 k, ve městě 8l/100 km)

dostupnost auta: Auto je ted dostupné v Waimate + okolí a o víkendu v Christchurch

cena: 2900 NZ nebo blízká nabídka (možnost se dohodnout!!!) + samozdřejmě přidám pár užitečných věcí a hlavně kontakty na práci a ubytování

kontakt: 0224183671 nebo email: kolajda.m@seznam.cz

¨mám problém vložit obrázek, zájemcům ráda pošlu

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,349 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy