Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Prodám Nissan Serena

29. 08. 2013 v 10:28

Ahoj,tak už se mi to tady na NZ taky krátí,tak budu koncem září,na začátku října prodávat van Nissan Serena předělaný jako camper van.(v případě domluvy i dřív)Auto je r.v.1997,má najeto 241 000 km, manual, benzín, spotřeba 9l/ 100km, olej v motoru je vyměněný, nová autobaterie, WoF do ledna 2014 a REGO do 30/10/2013., drobné kosmetické vady odpovídající stáří vozidla.
Klimatizace, posilovač, centrální zamykání, autorádio na cd (nějaká cd k dispozici), el. stahovací okna, vysouvací dveře na boku na straně spolujezdce. Vzadu prostorná pohodlná postel (nová matrace, 2 polštáře, dvojitá peřina, single peřina,povlečení ), zatahovací záclonky. Vzadu vysouvací stolek na vaření, 2 samostatné stolky vhodné na vaření uvnitř za nepříznivého počasí. Pod postelí je spousta úložného prostoru. Přidám 2x 60L plastové boxy (jeden na nádobí a potraviny, druhý na oblečení) . Další výbava: lavorek na mytí, solární sprcha, 2 skládací kempinkové židličky, vařič na plynové kartuše, cestovní atlas, nádobí (2x talíř, příbory, naběračka, obracečka, 2x nůž, prkýnko, mísa, hrnec, hrníčky), 10l kanystr na vodu, 150W invertor napětí na 230V pro nabíjení (mobily,notebook, fotoaparáty, atd.). Stačí se jenom nastěhovat a vyrazit na cesty. Auto je k prodeji v Christchurch. Více fotek mohu poslat emailem.auto jsem vlastnil téměř rok a najezdil s ním okolo 10000 km.je to velmi spolehlivé auto a nikdy s ním nebyl problém.na WOFce vždy prošlo bez problému.zadní část s postelí jsem téměř nepoužíval jelikož jsem měl štěstí na velmi levné ubytování,tak je to zachovalé.bez problémů tam ale můžou spát dva lidi.(já měřim dva metry a bez problému jsem se tam vešel)foto e-mailem

cena je 3400 NZD a nebo český ekvivalent

tel 0223226062

e-mail:kaja.tuma@centrum.cz

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,132 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy