van je stale na prodej
jako bonus muzu pridat praci pro kluka ve Wellingtonu ( zkusenost ze stavebnictvi nutna)
Puvodne jsem mel plan letet domu z Wellington do Frankfurtu. No ale vetsina Cechu prilita do Auckland tak by asi nebyl takovej problem prijet nekam na sever. Ceny letenk AKL-PRG sly dolu tak je mi to jedno.
Alespon bych si na konec udelal vylet a navstivil cestou kamarady.
Pak je jeste moznost ze si kupec z Aucklandu prileti do Wely (letanky cca 50-100$) a kompenzoval bych mu to plnou nadrzi benzinu cca 110$
PS: jo a pokud by mel zhusenosti ze stavebnictvi tak kontak na praci ve Wely :) mam 18$ cash
no a samozrejme naka ta rada k dobru co umi pomoct uzit si Zeland a konec koncu i usetrit nakej ten dolar za kterej se da koupit lepsi pivko nez to nejlevnejsi .....
Nak jsem sem nedostal fotky tak alespon odkaz na trademe......
http://www.trademe.co.nz/motors/used-cars/nissan/largo/auction-592995971.htm
P.S. fotky nejsou nic moc nak jsem van nefotil a ted delam od rana do tmy a muj fotak to nza tmy nedava.......
Prodam campervan ve Wellington 2000$
k mani okamzite !!!
NISSAN Largo 1993 2.4l petrol automat najeto 205 000 km
WOF do zari platne Rego do cervna
spolehlivej van co ma 5 stresnich oken
najel jsem s nim 20 000km za 11 mesicu a jediny problem byla praskla trubka chladiciho okruhu kterou jsem ssi sam vymenil ( mechnik na pri WOF mi rikal ze se to stava u Larga a Sereny)
najeto
ve vanu je :
- postel s matraci , zavesy
- nadobi ( velka panev, velky hrnec na testoviny, struhadlo, noze....etc.zkratka nadobi pro vareni ne jen ohrivani!!
- dvouplotynkovy varic s 3kg bombou
(levne vereni vydrzi cca 4 mesice za 12$ !!! kdyz jsem pouzival malej varic na kartuse tak jsem utratil za naplne 12 $za tyden)
- mala lednicka na12V
- menic napeti 12/230V 300W pro nabijeni lze bez obav nabijet laptop....
- prut na ryby ( 4.5m teleskop staci i na chtani ze brehu v mori)
- gril na drevene uhli
- holinky, ulozne boxy , mapy , pruvodce Lonely Planet ..... a spousta dalsich praktickych veci,a a
- cena 2000 $
kontakt : ph.0211596436 nebo mail : wali@centrum.cz