Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Honda CR-V 1996 4WD - 2900 NZD

24. 10. 2016 v 2:24
  IMG_4335.JPG1510682_10201287762744788_39704516_n.jpg - bohatá výbava, stačí už jen vyrazit na cesty. - benzín, 2,0l - najeto 29x xxx km - REGO a WOF do 28.3.2017  - spotřeba 8-8,5l na 100km - 5 stupňová automatická převodovka - hloubka pneu 4mm - tažné zařízení Ideání pro sólo cestovatele i kdyz ve dvou se to v něm taky nechá. Toto auto vlastní spousta místních lidí a je zde velice populární. Pokud budete muset někde spát načerno nebudete tak nápadní jako ostatní backpakeři v různých dodávkách. Navíc pohon všech čtyř kol zaručuje že se budete moci bez problémů vydat i po dobrodružnějších cestách, kterých jak známo na NZ je víc než dost. Vyjede např. i na pláž a nezapadne. Jedná se o starší auto takže má sem tam nějaké škrábance a oděrky, jízda je ale úplně v pohodě, při plném rejdu je trošku hlučnější, což je patrné akorát při otáčení o 180 stupňů ale není to nic hrozného, v 99% si toho ani nevšimnete.  Centrální zamykání funguje pouze při zamykání ne při odemykání. Auto lze velice rychle předělat na spaní sklopením spolujezdcovy a zadní sedačky kam dáte karimatku nebo nafukovací matraci a vznikne super pohodlná postel. Jinak pojme 5 lidí což z něj dělá ideální vozítko na ježdění do práce ve více lidech. Během cestování jsem 4 měsíce v autě bydlel a projezdil celý Zéland (přes 20 tis km), nikdy mě nenechalo ve štychu a kdybych neodjížděl z NZ neprodával bych ho. Radio je Panasonic na CD, přenechám autotransmiter přes který jsem celou dobu poslouchal hudbu, reprobedny hrajou opravdu velice dobře! Zadní skla jsou tónovaná plus je tam síť. Seznam oprav:  - nové brzdové destičky 10/2016 - měněné homokinetické klouby řízení (CV Joint) 11/2015  - přední sklo měněné v 10/2015 - camenbelt měněn při 259xxx (tedy dalších cca 60tis km tedy není třeba řešit) Od všech těchto oprav mám originální potvrzení dotyčného servisu že byly skutečně provedeny. Před poslední WOF byla provedena důkladná kontrola auta a investice za cca 600NZD, vyměněny 3 prasklé držáky motoru, vnější spojovací tyče řízení a brzdové destičky. Výbava: autoatlas NZ elektrická autolednička 12V kompresor 12V měnič napětí do auta, z 12V mění na klasických 220V,  šlapací autopumpička 2x kempingové židle stůl slunečník trekové hole velký plastový kbelík 2x plastová přepravka 3x spacák 2x polštář 2x stan (větší pro 4 a menší pro 2) karimatka teplá deka elektrický přímotop plynový vařič kvalitní hrnec pánev různé lžice, a příbory a nože, struhadlo, prkýnko solární sprcha kanystr na benzín 10l hever (kupoval jsem nový za 60NZD) klíč na kola startovací kabely vlečné lano hi-vesta přechodka mezi NZ a ČR zásuvkou holinky velikost 11  pracovní rukavice různé nářadí, ořechy klíče, kleště, kladivo, sada šroubováčků kolíčky na prádlo termolahev termotaška   Předání preferuji začátkem ledna nejlépe v Queenstownu nebo okolí, popřípadě Christchurch od cca 10.1 do 14.1 ale je to o domluvě.  poskytnu rovněž rady do začátku, zřízení IRD, ubytování, tipy na práci a na výlety email: klofac83@seznam.cz

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,225 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy