Ahojte,
Prodávám Toyotu Hiace 1986. Strávili jsme spolu více než rok úžasného cestování. Nikdy mě nezklamala. S kamarádem jsme postavily a připravily interiér ideálně pro cestování a bydlení. Má hodně úložného prostoru, běžně jsem vozila veškeré outdorové vybavení – lezení, surf, lyže, kola atd. Všechno se tam vejde:) Interiér Toyotky je super pohodlný, vyspí se v ní bey problémů tři lidi. Řídila jsem s ní i takové terény, že by to člověk nikdy nečekal.
Je k prodeji v Christchurch na Jižním Ostrově
Cena: $ 3,700, samozřejmě se můžeme pobavit o možnostech.
Detaily:
Toyota Hiace 1986 Lwb (prodloužená) WOF: 15.1.2016 REGO: 3.11.2015 2,0 l, 5 rychlostí manual, benzín 321 xxx km pro tři lidi pravidelně servisované, opečovávané, běží extrémně dobře hodně úložného prostoru – poličky, prostor pod postelí výsuvný stolek na vaření v zadním prostoru vanu výsuvný vařič s 9kg plynovým kanystrem volně stojící, skládaní stolek hodně campingového vybavení – kanystry na vodu, krabice na věci, židle, vařiče, lednička, nádobí na vaření atd. spousta nářadí, pracovní oblečení (pokud budete potřebovat na farmy atd), gumáky které se vždycky hodí :) malé topení, které se dá nasadit na plynový kanystr (docela dobrý pro zimní cestování) plus další různé věci, které se můžou hodit….:)Fotky se mi nepodařily nahrát, ozvěte se a pošlu e-mailem
kontakt: e-mail ewcamariankova@gmail.com a nebo telefon 0211654748

1 NZD = 12,225
CZK