Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

HONDA CR-V, 4 WD, 1996 na prodej (konec 10/zac.11)

11. 09. 2015 v 12:26

EMAIL KAM SE MUZETE OBRACET: jaromisova@seznam.cz

odkaz na kompletni inzerat a na fotky na FB:

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1128636620497972&type=1

Mia
07. 09. 2015 v 14:37

Ahoj, nemáš tady mail, měla bych zájem o fotky, pokud by to bylo možné a stále nabízíš? Můj mail je michaelakynzlova@gmail.com.

05. 09. 2015 v 10:00

Putovani po NZ pomalu konci a tak prodavam sveho partaka na cesty, plne vybaveno pro cestovani a kempovani - nebudete muset nic porizovat!

Honda CR-V 4WD 2.0 benzín, z roku 1996, automat, k dispozici konec 10/15, zač.11/15 - Christchurch  (po domluve mozna i Auckland) REGO: 01/15 pri serioznim a rychlem jednani zajistim REGo do 04/15 WOF: 04/15 najeto 277 xxx km, ujela jsem 10 tis. km a az na jeden maly zadrhel (povoleny kabel na baterce) jsem nemela zadny problem prumerna spotreba 8-8,5/l   Toto auto neni narocne na spotrebu jako velka auta ci campervany (ty berou kolem 12-14 l) ale pritom se v nem take pohodlne vyspite, ja jsem s nim cestovala celou dobu sama, ale par prede mnou cestoval ve 2 a nemeli se spanim v aute take zadny problem- sedacky se daji slozit. Vyhodou jsou tonova okna, do auta vam neni videt a tim, ze nevypada jako klasicke backpacker auto (klasicky campervan) a hodne s nim jezdi i mistni, neni cilem kradezi. Kdekoliv jsem parkovala a sla na vicedenni trek, nikdy jsem nemela zadny problem a o veci v aute jsem se vubec nebala....Pokud potrebujete prespat nekde na cerno mate vetsi sanci, ze vas nikdo nebudete kontrolovat, auto neni tak napadne. S 4 WD se navic muzete vydat i po dobrodruznejsich cestach.    Vybava: ABS, automaticka klimatizace, automaticke razeni, radio s CD, el. okenka, el.ovladani zrcatek, autolekarnicka, tonovana zadni okna   Seznam oprav (od predchozich majitelu mam schovane kopie dokladu, mohu dolozit): pretesnena hlava motoru, menene rozvody, klinovy remen a remen u klimy, nove silentbloky, 4 nove pneu, hydraulicky olej v prevodovce. nove zadni brzdy, brzdova kapalina, nova zadni pneu, nova chladici kapalina, C.V Boot, vylesteni svetel, nove predni sklo   Nefunguje centralni odemykani auta, centralni zamykani je bez problemu.   K autu prenecham kompletni kempingovou vybavu (seznam nize), pracovni obleceni, gumaky, zimni boty, kontakty na praci a tipy na cestovani..   Kempingova vybava: stan pro 3 osoby, 2 skladaci zidlicky, skladaci stolek, 2 spacaky - vyprane, deka, 2x  karimatka, plachta, 2 polstarky - vyprane, plynovy varic, veskere nadobi a pribory, 2 funkcni termosky, 12 V rychlovarna konvice, ruzne druhy koreni  a pripadne i suroviny na vareni, ktere mi zustanou, 2 skladovaci boxy 60 l a 1x 30 l, slunecnik, 12 V USB nabijecka, 12V  26 l lednice, solarni sprcha, novy gril, horkovzdusny ventilator, naradi, nafukovaci matrace, rucni pumpa na kola, 12V pumpa k matraci, 20l kanystr na benzin, snura na pradlo, kolicky na pradlo, zasobnik na pitnou vodu, automapa severniho i jizniho ostrova, batoh na mensi vylety ci do prace,  pruvodce Lonely Planet severni i jizni ostrov v cene 550 Kc za 350 Kc. kniha WWOOF v cene 200 Kc za 100 Kc.

Cena dohodou: 3100 nzd

Fotky na pozadani emailem.  

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,225 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy