A neni to nakej litevec kterej prodava zalepeny vraky pred smrti ALE! se zarukou - jen kdyz se nic nevysere :-) Zname takovy z anglie. Spousta aut je z aukce TURNERS, akorat zdvojnasobena cena od tradera. Lepsi koupit osobne na aukci sami. Zavady tam vsak sou vetsinou taky, ale dily nestoji moc - jen hladovy mechanici, ktery navic zdvojnasobujou cenu dilu.
POMOC NASIM NABIZIM V PORIRUA, free check, veskery opravy co neprosly wof (ne skla apod), brzdy, rozvody, zavarit vejfuk, oilleaks, mozna spojky kdyz bude cas
Automechanik Michail Christchurch = pisu pro vsechny, kdo ho znaji a kdo s i k nemu davaji opravovat auta. Ja a spousty mych znamych k nemu chodime uz leta. Obcas sice nevymenil co rekl, ze vymenill, ale protoze byl levny, chodili jsme tam. Az do ted. Prosim o sdileni, at si aspon lidi na nej davaji pozor.
Minuly mesic mi prodal Golfa. Protoze ho zname, ani jsem ho neprojizdela, pockala jsem, az ho opravi a pak si pro nej jen prijela a byla nadsena. Ale po tydny v tom zacalo cvakat, neslo topeni (to je malickost), a pak dokonce uz to cvakalo tak, ze jsme to radeji odvezli zpet ke kontrole.
Mihail se ozval, ze v nadrzi nasel zbytky dieselu... rikal, ze je to moje chyba, ze jsem spatne natankovala. Tak jsem nelenila a objela vsechny benzinky (podle vypisu z ftpos), abych si byla jista, ze jsem to nezavinila ja. Po tydnu, jsem mela vse pokupe a opravdu jsem vzdy tankovala benzin. Michal nabidl penize zpet, nebo novy motor, ktery ted uhradi, protoze jsem dolozila, ze jsem nic nezavinila.
Novy motor sehnat a vymenit mu trvalo zhruba tyden a pul. Nevadilo... Po prevzeti auta s "novym" motorem, jsem opet jezdila autem tyden a presne po tydnu zacalo cvakani znova a nove mi i zacal kourit motor
Tak pisem Mihailovi, 4 dny neodpovidal na smsky a po 4 dnech, kdy jsme pocitali, ze je zrejme s rodinou, jsme zavolali.
A cekalo nas prekpavpeni, kdy rekl, ze to je moje vina, ze opravovat uz nic nebude a ze pokud chci refound, tak mi ho da, ale zaplatim ten novy/stary motor - o kterym ani podotykam nevim, jestli ho vymenil!!! to znamena, ze auto, co jsem si u nej poridila puvodne za $2800, mam ted rozbyty a on mi za nej nabizi $1800 + jsem mu jeste kupovala registraci a nemluvim o tom, ze jej ani nemel prihlasene puvodne na sebe, takze proti tomu panovi nemam zhola nic.
tak pozor lidi, vim, ze ma mezi Cechama dobrou povest, taky jsem mu verila. Uz me tam neuvidi.
Shanim noveho mechanika, vite o nekom?
Moc diky a good luck with your cars! Take care!

1 NZD = 12,225
CZK