Prodáváme Hondu Odyssey 1996. V dobrým stavu. Cena 2600NZD nebo za střední kurz v CZK by byl ještě lepší. Odjíždíme 18 července z Aucklandu, do té doby v New Plymouth.
198 tkm. My najeli tak 10 tkm a to bylo v klidu. Poslední WOFku jsme dali do náhodnýho servisu (což byla chyba pro mě...skoro 500 dolarů), ale aspoň to bude v pořádku. Jeden řemen se musel měnit a čepy na tlumičích. Mám všechny sedačky, ale taky postel. Takže tam můžu dát co si budete přát nebo i obojí.
No je to AWD což se občas hodí, hlavně když potřebujete zajet na ryby. Je v automatu a řadí parádně. Klima chladí. Okýnka a zrcátka v elektrice. Interiér zachovalý a z venku má pár škrábanců na nárazníku ale nic ťuklýho nebo tak. Ptejte se a já odpovím.
Je to fajn i na spaní ve městě pže to má zatmavený skla a vypadá to jako normální rodinný auto. Pro dva ideální, ale chvíli jsme v tom cestovali tři a taky pohoda. Postel jde rychle složit a vzklopit zadní sedačky. Pro surfaře taky ideál, longboard se vejde i na dlouhý cesty.
Jestli sem něco zapoměl tak dopíšu a fotky sem dal na FB snad to najdete tady je odkaz
https://www.facebook.com/frantisek.barta.9/media_set?set=a.802356189789753.1073741829.100000461398068&type=3
Všichni nabízejí rady ze sadů, což nemám, tak nabízím typy kolem Taranaki, tady jsme pracovali celou dobu a jen odjížděli cestovat. O to si může napsat každej mimochodem.
Jo taky standardní vybavení na kepmovaní, rybaření a blobnutí je v ceně jako u všech aut tady.

1 NZD = 12,349
CZK