NISSAN SERENA, 2.0 Turbo Diesel 4WD
Základní informace :
- rok výroby 1994
- najeto 270 XXX km
- palivo diesel
- obsah 2.0
- automatická převodovka
- zrcátka v elektrice
- elektrické stahování oken
- centrální zamykání
- posilovač řízení
- WOF do září
- REG do července
- auto upraveno pro backpackery
Zdravím všechny backpackery. Jmenuji se Nissan Serena a narodil jsem se sice v roce 1994, ale jako backpackerské auto sloužím teprve třetím rokem. Mám najeto 270 000 km a pohání mě 2.0 Turbo Diesel, který šlape jako hodinky. Žeru okolo 8 litrů na 100 km. Mám automatickou převodovku a jsem vhodný také do mírných terénu 4WD. Mí majitelé se o mně po celou dobu dobře starali – pravidelná výměna oleje a filtrů, nové přední brzdové destičky, nový termostat, vodní pumpa, geometrie a výfuk. Od všeho možno doložit doklad.
Mám nově udělanou WOFku, která platí do září a REG s platností do července. Auto má udělanou obrovskou postel s pružinovou matrací. Když si mně koupíte, získáte mimo jiné také řadu vybavení kempařské vybavení (stan, karimatky), sada základního nářadí, lepení na kola, kompresor na 12V, prodlužovačka 25 m, židle, pětižebrové topení s časovačem, novou peřinu a polštáře včetně povlečení, boxy na ukládání věcí, panské a dámské pracovní oblečení, pláštěnky, gumaky, kuchyňská výbava (2 pánve, hrnce, vařič, talíře, hrnečky, příbory, nože a mnohé další) Jsem vhodný nejen k celoročnímu bydlení pro ty, kteří chtějí ušetřit na ubytování, ale jsem hlavně spolehlivým parťákem při cestování.
Dostanete ke mně dále tipy na práci, cestování, levné servisy a ubytování. Možno také poskytnout návod jak si svépomoci vyměnit olej a provést běžnou údržbu. K dispozici na severu jižního ostrova, nebo od konce května na severním ostrově. Možno se domluvit. Velice levné náklady na cestování cena nafty je tu 1.44 NZD.
Cena nyní: 3200 NZD ONO (nebo ekvivalent v korunách)
Kontakt:
Email: Luke1711@seznam.cz
Tel.NZ: 0220971259
Tel.CR: 776108802

.jpg)
.jpg)

1 NZD = 12,349
CZK