Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Toyota Emina Estima $1700 ono Queenstown!

17. 05. 2014 v 10:18

ahoj já vim že se to dá sehnat levnejc a přesne to píšu i v inzerátu. Ale já už prostě nemám čas to řešit. Nemám kontakt na nikoho kdo by věděl, pokud víš kde co sehnat nebo to umíš , nebo znáš mechanika kterej je schopnej opravit veci levnejc tim že sežene díly dej mi prosím vedet na 022 0531 559. prodávám to šílene levne kuli tomu. díky Monika

Djon
15. 05. 2014 v 7:42

Tlumic sezenes z druhe ruky za 70 na levy predni je prace hodka pravy dele. 

15. 05. 2014 v 4:26

P4290025.JPG

15. 05. 2014 v 4:20

Ahoj všichni!  na konci června odlétám domů a naše super kára musí jít do světa ;) je to ročnk 1994,manual and diesel, má najeto přes 400 tisíc, sice to zní šíleně ale autíčko funguje a všechno je ok ;) rego 7/14 a k nové wofce potřebuje vyměnit přední tlumič. V servise řekli že by to bylo okolo 400, ale pokud si najdete čas, seženete třeba díl, nebo nejakého soukromníka, může to být o dost mín. Já už čas nemám, a protože nový majitel bude muset utratit pár stovek za wof, dávám super cenu 1700ono! jinak bychto prodávala za 2500! Před cestováním okolo nz jsem investovala 900 do opravy: výměna hnací hřídele spojky, brzdy, výměna oleje a oil filter, opravil vůli v řízení a spoustu dalších věcí už zadarmo(ráda poskytnu kontakt na tohodle šikovnýho mechanika v aucklandu). Auto funguje i tak skvěle, takže kdo chce jezdit chvíli bez wofky tak klidně ;) Autíčko je v Queenstown ale jsem ochotná ho převést třeba do chch, když mi koupíte letenku zpátky za 50, protože tu pracuju fulltime. Klasický vybavení backpacker: matrace, 2 židličky, vařič, prut, rybářský oblek, ručne vyrobená zbraň na lovení krabů,deštník, dámské holinky, kufr s nářadím, hever, odskoušená rezerva, sada provazů, plachta, nádobí, autoatlas, uplně nový český průvodce, který bych si ráda vzala domu ale letím ješte cestovat a je moc těžký :( hodně pomohl! double usb nabíječka, zálonky, polštáře deka atd atd...Můžeme se jít projet at vidíte že autíčko funguje ;) zájemci pište na 022 0531 559 nebo mmixik@gmail.com díky Monika

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,349 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy