V pristim tydnu muzu auto ukazat nekde mezi northands a gisborne kdyby byl zajem nabidka stale plati..
Ahoj,
prodam svou karu po 8mi mesicich. Najezdil sem sni skoro 20 000, 5 mesicu jsem vnic spal. Slape jako hodiny na svuj vek :) detaily:
- 1995 rok vyroby 2.4litr benzin, zere 9/10 litru na 100 ve meste vic asi jako kazdy van
- jsem prvni backpacker predelano mnou koupeno od kiwi mechanika, zachovany 4 sedacky konstrukce s posteli jde behem 60 sekund predelat na 2 mista navic
- najeto 248 000+- ted uz sni jezdim jen do prace takze to tak nejak bude.
- WoF zacatkem dubna nova, nova geometri, 2 gumy predni tlumice, olej menen 1500km zpet takze taky vpohode, plus par drobnosti opraveno
- Rego dnes koupeno nove takze na 3 mesice vystarano
- ma vsechno to co kazda estima viz inzeraty ostatnich :D
- matrace je super neni moc vysoka takze si tam kazdy sedne v posteli nezda se to ale hodi se to :) pridam plne auto campingoveho vybaveni plus dalsich xy nesmyslu co se nasbiraly za ten rok proste vse co je treba :) invertor napeti rybarske vybaveni a prut a dalsi veci nechce se mi to vypisovat.
- momentalne se nachazim severne od aucklandu v kerikeri a hodilo by se mi to nekde tady jelikoz kazdy den pracuju a cenu sem nastavil dost nizko nato abych nemusel jeste litat po ostrove ale nejak se pujde dat s vaznymi zajemci domluvit ze bych dojel tak po auckland :) dal ne
- auto ma par drobnych nedostatku ale zadny co by ovlivnil jizdni ci pouzitelne vlastnosti spis jen vady na krase :)
- cena je teda 2000$ nevim co znamena ONO ale kazdy to tu pise :) a je mi jedno v jake mene
kontakt na mne je nz tel 021 163 35 35 nebo email farec2@seznam.cz nevahejte mne kontaktovat s dotazy ci cimkoliv, mohu taky sehnat praci na par tydnu nebo celou zimu nejspis zajemcum v northlands poradit a podobne :)
Honza

1 NZD = 12,349
CZK