ahoj, před půl rokem jsem na Zélandu pořídil nové kolo s postranními taškami, 2 prostornější zadní tašky jsou nepromokavé, 2 přední jsou dobré na věci, které nevadí, když tu a tam zmouknou (např. vařič, plynové bomby, nůž atd..), dále kvalitní přední i zadní světlo, reflexní vestu, pumpičku, náhradní duše a záplaty na kolo, helmu a také malou soupravu na opravu
kola, jo a láhev na pití a samozřejmě taky tachometr
kolo jsem nedávno dával do servisu, protože jak bylo nové, bylo třeba všechno začas dotáhnout,
kolo je v dobrém stavu, původní cena byla 1 366 dolarů a stále mám u sebe kopii dokladu o ceně, důvodem, proč kolo prodávám za 600 dolarů je, že je opravdu těžké na Zélandu prodat nové kolo a proto ani nikomu nedoporučuji koupit kolo nové, pokud si ho nechcete poslat domů a zaplatit další náklady na přepravu :),
stáj tohoto kola značky merida (CROSSWAY 20-MD 55 CM) se nachází v kraji obklopeném vinicemi v Marlborough v městečku zvaném Blenheim a telefonní číslo majitele, který byl s kolem naprosto spokojen je 021 0837 4564, či email Rohlen.la@seznam.cz.
(na email Vám mohu poslat fotku)

1 NZD = 12,349
CZK