Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

2x MTB k prodeji, vč. nosiča na auto, 250 dol. BLENHEIM

19. 03. 2014 v 8:17

Prodám dvě MTB kola v dobrém stavu vč. nosiče na páté dveře auta, přilby, pumpičky a lepení... Menší dámské - zn. Repco, jsme koupili nové ve wahehouse za 120. Větší pánské zn. Mongoose, jsem koupil jeté za 170 a k tomu nový řetěz za 30. Obě kola jsem vozil na estimě na bike racku, který mě stál 50 dolarů. K tomu jedna přilba za 30 doláčů.

Na obou kolech jsme si dali Central Otago railtrail, pár cyklostezek na jižním i severním ostrově, ale moc najeto nemají. Menší dámské Repco je spíš na klidné cyklostecky a jako přibližovadlo po městě. Na vtším Mongoos jsem si dál pár singletracků, které v pohodě zvládá. Mongoos má v zadu "odpruženou vidlici" se zdvihem cca 5cm, což sní směšně, ale když jsem tlumič promazal, chodí to krásně, a pomáhá vychytávat drobné nerovnosti. Přední vidlice taky docela ujde..

Za komplet dvou kol, přilby, pumpičky, lepení a nosiče bych rád tak 230 diláčů, Pokud by někdo v Blenu chtěl jen něco z toho, můžem se domluvit na ceně. V Blenu budem do konce sběru vína (pol dubna?..), a pak pomalu pojedem  do auckland,, takže na těchto místech budou věci k dispozici. .. Rozprodáváme majetek před odjezdem na evropy..

fotky se pokusím vložit co nejdřív to půjde..

v.suszka@seznam.cz  0223907962   VENCA

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,349 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy