Prodám Nissan Serena 2.0 TurboDiesel 4WD
Základní informace:
rok výroby 1994 palivo diesel obsah 2.0 najeto 270 000 km zrcátka v elektrice elektrické stahování oken centrální zamykání automatická převodovka WOF do září REG do července Auto upraveno pro backpackery – dvoulůžková postel s pružinovou matrací
Zdravím všechny backpackery. Jmenuji se Nissan Serena a narodil jsem se sice v roce 1994, ale jako backpackerské auto sloužím teprve třetím rokem. Mám najeto 270 000 km a pohání mě 2.0 Turbo Diesel, který šlape jako hodinky. Žeru okolo 8 litrů na 100 km. Mám automatickou převodovku a jsem vhodný také do mírných terénu 4WD. Mí majitelé se o mně po celou dobu dobře starali – pravidelná výměna oleje a filtrů, nové přední brzdové destičky, nový termostat, vodní pumpa, geometrie a výfuk, vše možno papírově doložit .
Mám nově udělanou WOFku, která platí do září a REG s platností do července. Když si mně koupíte, získáte mimo jiné také řadu vybavení – kempařské vybavení (stan, karimatky), sada základního nářadí, lepení na kola, prodlužovačka 25 m, židle, novou peřinu a polštáře včetně povlečení, boxy na ukládání věcí, kuchyňská výbava (2 pánve, hrnce, talíře, hrnečky, příbory, nože a mnohé další.
Jsem vhodný nejen k celoročnímu bydlení pro ty, kteří chtějí ušetřit na ubytování, ale jsem hlavně spolehlivým parťákem při cestování. Dostanete ke mně dále tipy na práci, cestování, levné servisy a ubytování. Možno také poskytnout návod jak si svépomoci vyměnit olej a provést běžnou údržbu.
Auto je k dispozici na jižním ostrově (Richmond, Nelson, Motueka a okolí, možno se i domluvit)
V případě zájmu foto zašlu emailem.
Cena 3800 NZD
Kontakt:
Email: Luke1711@seznam.cz
Tel.NZ: 0220971259
Tel.CZ: 776108802

1 NZD = 12,349
CZK