Prodám Nissan Prairie Joy, benzin, obsah 2.0, automat, 1996, 5-dvéřový
Cena 1900 NZD (dohoda možná)
337 000 km
WOF: 09/2014
REGO: 18.7.2014
Spotřeba: 9-10l / 100km
Nové brzdové destičky, zánovní pneu. Nový olej, olejový filtr a kulový kloub vyměněn na WOF před pár dny.
El. okna, centrální zamykání, posilovač řízení, klimatizace, autorádio, konvertor na nabíjení elektroniky (mobily, notebooku atd.), jako rezerva slouží nová pneumatika.
2x posuvné boční dveře (ocenil jsem při nedostatku místa na parkovištích a podobně).
Výbava: plynový vařič, rozkládací židle, matrace na spaní, polštář + přikrývka, lednička, vana na umývání nádobí, kuchyňské potřeby, 10l kanistr na vodu, všemožné nářadí, 3m česká prodlužka s nz adaptérem, autoatlas, průvodce po Novém Zélandu (česky 2007 a anglicky 2012) a spoustu dalších map a brožur, které se vám budou hodit při cestování. Holínky a nějaké další oblečení…
K autu přidám také rady a tipy na cesty, které jsem za 15 měsíců na NZ podnikl a nasbíral, včetně kontaktů na místa, kde jsem pracoval + další.
Auto je celkem pro 5 lidí (5 sedaček). Po sklopení sedaček uzpůsobeno na spaní a cestování pro 2 osoby.
Po celou dobu mého cestování bylo auto spolehlivé. Pravidelně servisován. Vždy prošel bez větších problémů. Prodávám ho z důvodu ukončení mého 15 měsíčního působení na NZ.
K vyzvednutí v Aucklandu na konci března/začátkem dubna, nebo po celém Severním ostrově během března.
V případě zájmu volejte či pište na číslo: 021 0834 0394 nebo na e-mail: sestyk@seznam.cz. Pokud budete chtít, tak Vám pak můžu poslat i více fotografii.

1 NZD = 12,225
CZK