Toyota Lucida Estima 2,4l, 2WD, automat
R.V. 1996
Najeto 222222KM
WOF do 6.7.2014 (2x prošla bez výhrad – viz. doklady)
REGO do 10.4.2014
2x airbag, elektrická okna, zrcátka, přední výklopný šíbr, nad postelí obrovské elektrické okno a výdechy s ovládáním, super klimatizace i topení, mlhovky, nové autoradio s dálkovým ovládáním JVC s AUX, USB a přední dvoupásmové reproduktory JVC – zadní zůstaly původní, měnič napětí Solid (CZ výroba) z 12V na 220V 500W s USB nabíjením + 10m prodlužovačka, rozdvojka a redukce a el. topení.
V super technickém stavu, koupeno od Kiwáka jako rodinné auto. Přestavba probíhala svépomocí a v porovnání s tím co jsem viděl, tak se to myslím povedlo. Prodávám, protože odjíždím :-(
Při předání auta byly čerstvě vyměněny přední destičky a olej s olejovým filtrem. Během provozu byl vyměněn chladič a termostat, protože termostat byl vyříznutý (úprava z Aucklandu, kde je to údajně zvykem!!!) a chladič byl uvnitř zanesený a rosil, tak jsem se rozhodl pro výměnu, aby byl klid. Jsou vyměněny všechny 4 gumy Supercat (žádná Čína s nulovou přilnavostí)! Je vidět, že byly měněny tlumiče (Monroe GT gas). Kola mají super geometrii a celkově je podvozek pěkně naladěný se zadním náhonem a motorem na přední nápravě, což je super na tyto silnice co tu jsou. Před nedávnem jsem měnil na předním kardanu obě uložení, olej a olejový filtr. VŠE BYLO KUPOVANÉ ÚPLNĚ NOVÉ!
Lucinda má original hagusy v barvě auta a tažné zařízení. Je pěkně vybavená na pohodlné cestování v zimě I v horku, protože topení (díky novému chladiči a termostatu) i klimatizace fungují na výbornou! Kvalitně vyrobená postel se super pružinovou matrací!!! V zimě nečekejte, při nocování v autě žádnou saunu, ale noci pod nulou se dají přečkat vcelku v pohodě, protože auto je pěkně zatepleno dvojitou záclonou a v kolejnicích a přes okna tak nejde zima a navíc jsou k autu dva spacáky Kathmandu Camper, které jdou k sobě i připnout (komfort -1°C, přechod -7°C, riziko -25°C) + 2x polštář, 2x peřina a povlečení. Hodí se to i v létě, kdy v noci teploty klesají i k NULE!
Výbava na vaření, kempování a zábava atd.
Cca 800GB hudby, filmů, programů, angličtiny a cestování po NZ, velká mapa a průvodce po NZ v jednom, 2x skládací židlička, plochý vařič na jednorázové bomby, bomba s vařičem na vrchu, plážový prut s navijákem (kovový) – je to značkový a kvalitní prut, 2x 1l nerez termoláhev, super nepřilnavá pánev, obrovský nerez hrnec s pokličkou, keramické misky a talíře, plastové talíře, plastový cedník a miska, nerezové příbory, prkýnko, obracečka, škrabky, velký nůž s pouzdrem a ostřením, švýcarák, barevné nítě a jehly, zavařovací sklenice, koření, Remington set na holení a stříhání vlasů, karty na Canastu, Monopoly NZ verze, Puzzle, různé baterky, sluchátka, náhradní telefony atd.
Výbava auta a nářadí:
Sada očkoplochých klíčů, posuvný klíč, šroubovák v sadě bitů, malé hodinářské, šroubováčky, Nokia šroubovák – hvězdička, sada cínů, šrouby, vazelína, 2x leštěnka na auto a nějaké oblečení.
Auto vyšlo cca na 6000,- a je mi jasné, že tolik nedostanu. Nabídky prosím posílejte na mobil: 0221039062 nebo na e-mail: daniel.groschup@gmail.com
Dan

1 NZD = 12,349
CZK