Ahojky,
prodavame nasi Toyotku po mesicnim cestovani obou ostrovu. Auticko jsme koupili v Aucklandu od mistnich domorodcu.
Parametry:
Motor 2.2 litru, benzin, automaticky prevodovka, zadni nahon, spotreba 8-10l/100km, najeto 182 500km ( my jsme najeli cca 3 500km za tu dobu), WOF do 6/2014, REG do 3/2014. Nechali jsme seridit geometrii kol a koupili novou baterii. Ucty predame s autem.
Vybava:
8 sedadel, sibr a stresni okno, klimatizce ( potrebuje doplnit chladici medium cca $60), ABS, radio, el. ovladana okna, centralni zamykani. Plus pridavame dve kempingove skladaci kresla, plynovy varic, nafukovaci matraci double+pumpicku, startovaci kabely - vse mesic stare.
Auticko ma plne sklopne zadni sedadla, kterymi lze vytvorit rovnou postel. My jsme tri vesli jsme se vsichni. Sedadla je mozne odmontovat a vytvorit postel. Jinak napr. pro dva lidi idealni. Vzdy jsme na noc jen prehodili batohy na predni sedacky a sklopili ty zadni. Auto ma vetsi hodnotu pri prodeji, kdyz ma vsechny sedacky. Ale je to samozdrejme na kazdem. Zadno sedacky se daji sklopit nahoru a vytvori tak vetsi kufr. Prostredni rada sedacek je zase otocna - vice na fotkach. Jedinou vadu na krase ma na leve strane, kterou nektery z predchozich majitelu odrel. Navzdory tomu ale jezdi a nikde nas nenechalo.
Nabizime za cenu $4100 v Christchurch. Cenu lze diskutovat. Dostupne do 13/1/2014
Kontaktujte mne prosim na tel. 021 188 3390 nebo e-mail: papikl@seznam.cz
Lukas