Ahoj!
Nastal čas zajistit, aby tady můj drahouš nezůstal osamocen a najít mu nového páníčka.
Prodávám Nissan Prairie Joy, rok výroby 1996, benzín, automatická převodovka. V době prodeje najeto necelých 180.000 kilometrů. Auto má ABS, radiopřehrávač na CD, centralní zamykání, elektrické stahování okýnek, klimatizaci.
Jedná se o sedmimístný automobil, ve kterém se při sklopení obou zadních sedaček dá velice pohodlně přespat.
Auto je v naprostém pořádku, pouze nefunguje otáčkoměr. Vzhledem k tomu, že je to automat, tak to nevadí a pro získání WOF to take není překážka (je to položka, která pro ní není důležitá). Olej v autě měněn pravidelně (naposledy dnes J).
REG 15.4.2014
WOF 07|14 (nebyl naprosto žádný problém ji získat)
VIN: 7A8DH0W0704011614 (můžete zkontrolovat, že na autě nevisí žádné nezaplacené pokuty).
Součástí je i vybavení na cestování a kempování:
Plynový vařič, Stan (téměř nový), Autotlas NZ – severní I jižní ostrov, Convertor napětí z 12V na 220V na dobíjení el. Spotřebičů, Kuchyňské vybavení jako je hrnec, pánev, prkýnko atd. plus box, kam je možné všechno pěkně pohromadě uložit. Možnost přenechat i jeden spacák, který jsem tu pořídila (cena 30NZD)Cena: 2500 NZD
Auto bude dostupné od 10.2.2014 v Christchurch a okolí.
V případě zájmu mě kontaktujte na rzvina@seznam.cz nebo 0211055728
Pokud máte zájem o foto, zašlu e-mailem.

1 NZD = 12,225
CZK