Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

MTB Bike Specialized Stumpjumper 08 na prodej - CHrischurch

20. 12. 2013 v 7:36

Nejdou mi sem vložit fotky tak kdo by měl zájem můžu poslat na email

20. 12. 2013 v 7:28

Ahoj, jelikož začínám po novém roce cestovat s přítelkyní která mi sem doletí, tak prodávám svého mazlíka, kterýho jsem koupil před pár měsícema na zpestření volných dní během práce..... Chvilu jsem přemýšlel si ho vzít s sebou do ČR, nebot je to parádní bike, ale bohužel při cestování by to byla jen obtíž. Musím říct že je to moje první celopéro a úplně jsem se do něj zamiloval, je to prostě paráda a hlavně v okolí CHristchurch je spousta míst kam se jet projet a jsou to parádní singletracky s úžasnýma výhledama!:-)

koupil jsem ho na Trademe od jednoho borca kterej ho prodával jelikož si koupil novýho Stumpjumpra a již chvili mu ležel v garáži. 

Specialized Stumpjumper FSR 'Expert' Frame size large  (mělo by padnout všem kteří jsou v rozmezí 175-190cm)

Specifikace: 

XTR drive Train

Avid Juicy 7 brakes - dobře seřízené s výborným brzdným učinkem přední rotor 200 zadní 180

Přední shock od Foxu 

Zadní brain shock ( dělal jsem komplet servis jak předního tak zadního odpružení za 420 NZD, můžu doložit učtenkou)

Zadní kolo od DT swiss, přední kolo jsem kupoval nové od shimana za 275 NZD

Nově měněný řetěz za 50 NZD

ke kolu přidám i nosič za auto na kulu

Cena: 1500NZD nebo nejbližší nabídka

Jinak do 28.12. jsem v Christchurch, pak se přemistují přes Nelson do Takaky,  a po novém roce začínám objíždět jižní ostrov takže kdyby měl někdo zájem můžu dovést skoro kamkoliv na jižním ostrově, pokud se nikdo do té doby neozve tak ho nechávám u kamaráda v Christchurch takže bude k vidění a k vyzvednutí v Chch

pro více info či zájem bike vidět volejte na 0223906778 a nebo pište na email: pavelkonecnyy@gmail.com

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,225 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy