Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Prodám Toyotu Estimu Lucidu 1992 4WD (benzín)

06. 12. 2013 v 9:12

Po roce cestování prodávám můj milovaný van 7.png (v Hastings a okolí). V případě vážného zájmu se lze dohodnout i jinde.

Čerstvá WOFka (technická), registračka na 2 měsíce, čtyřválec 2400 cm2,  barva tmavě červená, 8 sedaček, čtyřdveřák (2 přední, 1 boční šoupací, 1 zadní), litá kola, automatická převodovka, posilovač řízení, centrální zamykání, elektrické ovládání oken i zrcátek, dvě střešní okna, rádio s USB portem, kouřová skla v zadní části automobilu.

2 zadní řady sedaček možno otočit a sklopit, takže vytvoří pohodlné ležení na cestách, čímž se dá fakt hodně ušetřit 32.png Auto má najeto 256 tisíc km.

Van je ve velice dobrém stavu (interiér i exteriér). Jsem první backpacker, který auto vlastní, což je důležitá informace, protože auta předávána z ruky do ruky backpackery jsou mnohkdy zanedbávaná co se týče servisu a technický stav se řeší až s poruchou vozu, což není případ tohoto auta. Šance, že se v autě po nějaké době objeví nějaká skrytá vada ze zanedbání je proti backpackerským autům o dost nižší!

Za ten rok, co auto vlastním bylo vyměněno pár věcí i drobností pro lepší funkci auta (brzdové destičky, rezerva, pneumatika, mechanika u šoupacích dveří i zadnich dveří, ...)

S autem dám i věci základní výbavy každého cestovatele jako 2 kempovací židle, plynový hořák a náplně, talíře, plastové boxy na uskladnění, dvě velké karimatky pro dva a další drobnosti zpříjemňující život na Zélandu.

Jako bonus mám spoustu tipů a triků jak nejlíp prožít (procestovat) Nový Zéland, včetně rad jak a kde ušetřit a kde si na cestu vydělat 34.png Můžu dodat spousty kontaktů na dobré zaměstnavatele jak na jižáku tak na severáku. Mnoho z nich ověřeno přímo mnou s maximální spokojeností a dalšími prošli přátelé a známí. Igelitku narvanou informačními materiály o Zélandu přihodím taky. V případě zájmu sdělím i zkušenosti ze Samoy 40.png

Cena: 3900 NZD nebo nejbližší nabídka (možno i v CZK)

Kontakt: duchkova@seznam.cz

Tel.: 022 340 5275 (NZ), +420 739 282 593 (ČR, jen SMS)

Auto mám dopodrobna nafocené, ve veřejně přístupném albu na FB zde https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201091763715841.1073741830.1221122174&type=1&l=41d1bedbe8

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,225 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy