Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

NISSAN SERENA 1992 - Náhradní díly CHRISTCHURCH (nabídka)

15. 12. 2013 v 6:47

zdarec,potrebuju predni tlumice,ale musi to byt ze 4x4 a s Abs,dej vedet sms na 0220991046 dik

Ladis
12. 12. 2013 v 3:30

ještě pořád platí, pokud má někdo zájem...

03. 12. 2013 v 12:23

ahoj, hodilo by se mi pravy predni zrdcatko a mozna by se jeste par veci naslo. mohl bych se zastavit ve vsedni dny kdykoliv po 6. hod. nebo o vikendu.

mail: buczeg@seznam.cz

03. 12. 2013 v 7:45

Kia ora kiwičeši,

mám tu jednu Serenu, ze který v postatě beru jen motor a zbytek půjde na vrakoviště. Pokud máte zájem o nějaký díl, napište mi sem co nejdřív (nezapomeňte poslat kontaktní email). Auto jde o víkendu do servisu a v týdnu asi na vrakoviště. Venku bude i automatická převodovka, pokud by někdo potřeboval upgrade:D. V předu jsou dvě slušný 205/65 R15 pneumatiky osazený na zachovalých hlinikách. Zadní jsou horší, sjetý z vnějšku a jeden ráfek je bouchnutej. No wof asi pořád dobrý, ale nic extra. Jinak interierový díly, stahovačky oken, zrcátka... Co by jste potřebovali...

Navíc jsou k prodeji i zadní sedačky, který jsou ovšem pro Serenu faceliftovanou, tuším rok 1994 a novější. Do starší 1992 prý nepasují. Nevím, nezkoušel jsem.

Nafotím cokoli, ale než to složitě uploadovat sem, tak radši pošlu fotky přímo na váš email.

Hezkej den:)

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,225 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy