Vzdělávací projekt Svět kolem nás

Cesta na Nový Zéland diskuzní fórum

Prodám Mitsubishi legnum st,od února 2014

28. 11. 2013 v 2:21

Ahoj,
zdravím všechny příznivce Nového Zélandu. Jelikož se pomalu krátí můj pobyt zde na NZ tak pomalu začínám hledat nového
majitele pro mého plechového kamaráda - Mitsubishi Legnum st(kombík) 1997,
které nás při našich toulkách nikdy nenechalo v úzkých.

Auto bude k dispozici cca.od druhé poloviny února 2014 v Hawke´s Bay (Napier), v případě zájmu možnost předání
     na umluveném místě v rámci severního ostrova.

Motor je 1.8l benzín s automat.převodovkou tiptronic,reálná spotřeba se drží mezi 7-8l/100km.
V době prodeje předpokládaný nájezd 185 000-190 000km.

Auto je ve velmi dobrém stavu : motor v naprostém pořádku-dalšího majitele nečekají žádné investice!
                                převodovka komletně vyčištěna+výměna olejů (doložím fakturami),pravidelný servis,
                                gumy koupeny v polovině roku 2013 komlet nové. Motorově auto opravdu ve výborné kondici.
                                Karoserie má jen pár drobných škrábnutí po předchozím majiteli a vůbec po
                                několikatiletém provozu na NZ.

v autě je vše plně funkční : 4x okna + zrcátka v elektrice, velmi dobře hrající rádio s cd/mp3 a USB vstupem.

K autu samozřejmě rád přenechám po mně i mé přítelkyni veškeré základní vybavení, které člověk za 16 měsíců na NZ
 nashromáždí : velký průvodce v češtině,židličky,hořák,zákl.nádobí,fén,mapy a samozřejmě předáme zkušenosti,rady,tipy,
 zélandskou sim kartu(i s obyčejným telefonem) a veškeré informace nevyjímaje

NĚKOLIK OVĚŘENÝCH A VYZKOUŠENÝCH KONTAKTŮ NA PRÁCI!!   

Cena je 2 850 NZD či ekvivalent v CZK,- dle kurzu ČNB. Pro vážného zájemce možnost jednání o ceně.

V případě zájmu o další info a foto mě prosím kontaktujte na email: m.dorfl@seznam.cz

Nový příspěvek
antispam napiš číslici šest (a zapni si v prohlížeči Javascript!)
Přihlášení
Sponzorované odkazy
Kurz
Nový Zéland Aktuální kurz1 NZD = 12,225 CZK
Dle dnešního kurzovního lístku ČNB
Cestování na Facebooku
Další odkazy