jinak auto jsem kupoval a melo najeto 295 tisíc a už jsem 3x měnil olej včetně filtru. docela jsme tady toho najezdili hodně. za rok těch cca 35000km.
Pro více info mi můžete kontaktovat na lapychyt zavináč gmail tečka com
Prodám Nissan Serena rok výroby 1991, cena 3600 s plnou nádrží, najeto ted cca 330 000km, 2,0l benzín, 81KW, manual, elektrické přední okna, elektrická zpětná zrcátka, vyhřívání zadního okna. Auto je ve výborném stavu, nové benzínové čerpadlo.
wof do 4.5.2014, registrace do 10.2.2014.
Auto má novou postel 190x135cm, dřevěná konstrukce, matrace, záclonky na všech oknech, přidáme deku, polštáře, jeden spacák, 3 kempimgové židle, kempingovou trojnožku, skládací stolek (ten není na fotce), 2 stany - jeden párty stan a jeden pro 2 (na fotce), Spousty kempingového vybavení do kuchyně (pánev, pekáč, příbory, nože, prkénko), pruty s příslušenstvím, bedny na věci pod postel, holinky velikost 42, skimboard, bodyboard, kanistr na benzín 5l, kanistr na vodu 10l, průvodce lonely planet nový zéland, lonely planet tramping in NZ v aj, sadu stolních her, slevovou kartu na benzín, rouztrojku do autozapalovače a 2 usb nabíječky, zélandskou redukci, zélanskou prodlužovačku, českou roztrojku, pracovní rukovice, malou tašku na věci, zélandskou nabíječku na většinu nových telefonů(usb mini) a také přidáme spousty rad, kontaktů na práci a levné bydlení po celém NZ, jsme už na prodlouženém WHS, takže už máme něco za sebou.
Auto bude dostupné od 23.1. v Aucklandu do 8.2., před 23.1. bude auto v Hawkes Bay. Nabízím vyzvednutí na letišti, auto má 2 sedadla a postel, takže mohu jednoho vyzvednout, pokud Vás bude více, tak mohu vyzvednout jednoho, zajet přepsat auto na poštu (cca 5 min) a zpět pro 2 už můžete jet sami.
více foto na požádání na mail.
Na případné otázky rád odpovím..jpg)

1 NZD = 12,225
CZK